Czarnuszek Zgwałcił 14 letnią dziewczynke. Niestety dla niego grupa "Pedo Hunting Norway" wzieła sprawy w swoje ręce i nakarmiła go arbuzem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:36
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:19
🔥
Ajfoniara
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za lekko, nie dość że mu fryzurę al`a Prodigi zrobili to jeszcze nakarmili i umyli.
Co to miało być, kara za gwałt czy raczej
jakaś zachęta dla zboczeńców?
Co to za gówno?
Myślałem, że mu każą gówno zeżreć, a tu dostał zajebistego arbuza 😂. Oczywiście nie wiadomo co było potem, ale jakieś dziwne te kary mają.
Czemu odnoszę wrażenie że dostaną surowszy wyrok od murzynka ?
Ale pedalskie pierdolety.
No brutale fest
Jak gość dokonał gwałtu to pewnie teraz pójdzie za to do więzienia, norweskiego więzienia gdzie karą jest granie na starej PS4, a nie najnowszej PS5.
JanzDukli napisał/a:
Co to miało być, kara za gwałt czy raczej
W krajach skandynawskich mordercy dostają cele z internetem i tv. To straszna kara jak na tamte rejony.
Smoluchowi dać arbuza to jak pedofilowi dzieciaka. Coś im się tam pojebało.
Dostał darmowego fryzjera, barbera , jednorazowy masaż mordy i arbuza. Ja tu widzę samą nagrodę, a nie karę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów