Kanada lat 80'tych
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
O kurwa, właśnie sobie wyobraziłem jakby w "Szalonych Liczbach" coś takiego January odpierdalał!
Niezłe rozkminy
PS Mam wrażenie, że system ładował nam do głów jakiś przekaz podprogowy...
Niezłe rozkminy
PS Mam wrażenie, że system ładował nam do głów jakiś przekaz podprogowy...
Slevin napisał/a:
ech, pedofil...
nastały czasy że prawie wszystko ludziom się kojarzy z pedofilią... niedługo nie będzie można myć małego dziecka w wannie bo się będzie podejrzewało rodziców o pedofilię... i trzeba będzie wynajmować specjalny sztab ludzi do tego...
w UK już tak jest. RODZIC nie może myć SWOJEGO dziecka gołą dłonią, gdyż w świetle prawa jest to czyn pedofilski. można myć gąbką lub w rękawiczce....
kulka w łeb i do piachu........
Biedne dzieci.
jamnick napisał/a:
Biedne dzieci.
Jakie biedne? Bogate w nowe doświadczenia
... a za miesiąc można przecież doprawić i tak co miesiąc za każdą pocałowaną.
ale mam brechę z was napinaczy, a może zapinaczy?
Albo was starzy wychowywali (luba nadal to robią) w atmosferze obsesji pedofilskiej i od najmłodszych lat pokazywali wam co to strach przed ojcowską pałą, albo po prostu pierdolicie trzy po trzy.
Nienawidzę pedofilów, jestem za kastrowaniem , eliminowaniem tego gówna, ale również mam w głębokim poważaniu osoby które każdy gest kojarzą z zapinaniem dzieci.
Nie przyszło wam do tych ułomnych główek że jeszcze kilka lat temu nikt nie odebrałby tego w ten sposób?
Skoro to pedofil to pewnie Pan TIK TAK (zresztą mój idol) to stary ruchacz przedszkolaków, a kulfon to rozdziewiczacz wszystkich dzieci zresztą w końcu miał w miejscu nosa niezłego DONGA. Teraz sadzanie na kolanach małych dzieci to nic innego jak w oczach takich jak wy wstęp do aktu seksualnego, a pocałunek malucha to już współżycie.
Albo was starzy wychowywali (luba nadal to robią) w atmosferze obsesji pedofilskiej i od najmłodszych lat pokazywali wam co to strach przed ojcowską pałą, albo po prostu pierdolicie trzy po trzy.
Nienawidzę pedofilów, jestem za kastrowaniem , eliminowaniem tego gówna, ale również mam w głębokim poważaniu osoby które każdy gest kojarzą z zapinaniem dzieci.
Nie przyszło wam do tych ułomnych główek że jeszcze kilka lat temu nikt nie odebrałby tego w ten sposób?
Skoro to pedofil to pewnie Pan TIK TAK (zresztą mój idol) to stary ruchacz przedszkolaków, a kulfon to rozdziewiczacz wszystkich dzieci zresztą w końcu miał w miejscu nosa niezłego DONGA. Teraz sadzanie na kolanach małych dzieci to nic innego jak w oczach takich jak wy wstęp do aktu seksualnego, a pocałunek malucha to już współżycie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów