20 minut na tym czacie i już 2 propozycje o rozbierankę. Kurwica mnie zaraz strzeli bo zamknąłem czat, a historia się nie zapisuje wiec nie mam screena. Pierwsza rozmowa z "25letnim fotografem amatorem" przebiegała normalnie dopóki nie zaproponował sesji w tym nago, oczywiście to że mam 14 lat ( mój nick to była Ewka-1999), oraz w rozmowie to nadmieniłem mu nie przeszkadzało. Zaczął od wypytywania o mój wygląd i czy noszę sukienki, a rozmowa zakończyła się po tym jak go zapytałem o to : "czy nie jesteś z tych co lubią małe dziewczynki?". Interesowały go sesje w jego domu, mieszkał sam. Drugi natomiast zaczął rozmowę od "chcesz zarobić 250 złotych" za to że pokaże mu się na skajpie, a jak chcę więcej to mogę mu pokazać "to co każdy chłopak by chciał zobaczyć".
Obaj zapewniali mnie o dyskrecji i o tym że nikt się nie dowie.
Szczególnie podkreślali to wtedy, gdy mówiłem o tym że 14-latki nie mogą pozować nago, ale "przecież nikt się nie dowie".
Podsumowując kurwica mnie bierze, bo nie mam screenów bo jebana historia czatu się nie zapisuje gdy go nawet tylko zamkniesz, pozostawiając czat ogólny otwarty.
Po drugie bierze mnie jeszcze większa kurwica, gdy widzę że takie kurewstwo jest prawie wszędzie i nikt z tym nic nie robi. Przez 15 minut dwóch to ile tego KURWA jest, ja się pytam.
Tak więc nawołuje to anty-pedofilskiej nagonki i żądam przywrócenia kary śmierci.