18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 29 minut temu
Pedofil
G................z • 2013-04-10, 17:51
Jakiś czas temu postanowiłem wejść na czat dla dzieci. Nie wiedziałem, że będę miał takie branie ;o

Ja - Paulinka_12

Enjoy! Ewentualne błędy robione specjalnie.

Jego 'niby' fote jak znajde to wrzuce potem.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Shaggy93 2013-04-10, 20:41 1
kaktuz napisał/a:

znasz adres to go zabij zanim zrobi komus krzywde

Ło kurwa XD uśmiałem sie do łez ;p Kwintesencja sadistica zawarta w jednym zdaniu btw popieram tzn umów się z gościem a jeśli to ten sam ze zdjęcia to łopatą przez łeb
Zgłoś
AutoPlecak 2013-04-10, 20:57 3
Pierdolicie, mi stanął od czytania
Zgłoś
mikel1994 2013-04-10, 21:11 2
Ludzie, samo wejście na czat z nickiem typu "ania_13" powoduje, że co chwilę ktoś do was pisze.

Nie wiem jak trzeba mieć zjebany mózg żeby w wieku 25 lat pisać do 12-13 latek. Wlazłem tak na czat kilka tygodni temu, kilku chłopakom w wieku około 20 lat powiedziałem w końcu żeby się jeszcze ogarnęli, a 50 letniemu gościowi który "jest samotny" (nie trudno się dowiedzieć gdzie mieszka, gdzie pracuje, co robi itd) życzyłem rychłego pierdolnięcia przez samochód.

Ja miałbym wyrzuty sumienia, ale jak chcecie to najlepiej wyciągnąć adres mailowy i kilka innych głupich informacji. Większość ludzi da się znaleźć po mailu na facebooku i bardzo duży odsetek ludzi ma ustawione jako "publiczne" zdjęcia, wpisy na swoich tablicach, wiec bez problemu wiadomo komu można napisać, że ma kolegę pedofila lubiącego pisać o głupotach z małymi dziewczynkami na czatach.

I do tych którzy uważają że to ktoś po "drugiej stronie" może komuś chcieć uprzykrzyć życie.
Czy żeby tak zrobić, wchodzilibyście na czat i wypisywali do faktycznych małolat różne dziwne rzeczy i wysyłali zdjęcia swojej ofiary? Ja znalazłbym jakiś bardziej wyrafinowany sposób.
Zgłoś
las84500 2013-04-10, 21:11 3
Zgłoś
dk2626 2013-04-10, 21:14 1
Tomaszu napisał/a:

Poćwicz. Dobra inicjatywa, ale zbyt poważnie pisałeś jak na 12-latki.

W granicach 0-3 nie gadają, tylko płaczą najwyżej
Zgłoś
Kurwiran 2013-04-10, 21:16 6
20 minut na tym czacie i już 2 propozycje o rozbierankę. Kurwica mnie zaraz strzeli bo zamknąłem czat, a historia się nie zapisuje wiec nie mam screena. Pierwsza rozmowa z "25letnim fotografem amatorem" przebiegała normalnie dopóki nie zaproponował sesji w tym nago, oczywiście to że mam 14 lat ( mój nick to była Ewka-1999), oraz w rozmowie to nadmieniłem mu nie przeszkadzało. Zaczął od wypytywania o mój wygląd i czy noszę sukienki, a rozmowa zakończyła się po tym jak go zapytałem o to : "czy nie jesteś z tych co lubią małe dziewczynki?". Interesowały go sesje w jego domu, mieszkał sam. Drugi natomiast zaczął rozmowę od "chcesz zarobić 250 złotych" za to że pokaże mu się na skajpie, a jak chcę więcej to mogę mu pokazać "to co każdy chłopak by chciał zobaczyć".
Obaj zapewniali mnie o dyskrecji i o tym że nikt się nie dowie.
Szczególnie podkreślali to wtedy, gdy mówiłem o tym że 14-latki nie mogą pozować nago, ale "przecież nikt się nie dowie".

Podsumowując kurwica mnie bierze, bo nie mam screenów bo jebana historia czatu się nie zapisuje gdy go nawet tylko zamkniesz, pozostawiając czat ogólny otwarty.

Po drugie bierze mnie jeszcze większa kurwica, gdy widzę że takie kurewstwo jest prawie wszędzie i nikt z tym nic nie robi. Przez 15 minut dwóch to ile tego KURWA jest, ja się pytam.
Tak więc nawołuje to anty-pedofilskiej nagonki i żądam przywrócenia kary śmierci.
Zgłoś
C................g 2013-04-10, 22:14
Cóż, jak widać niektórym walenie konia nie wystarcza.
Zgłoś
B................i 2013-04-10, 22:20 2
On jest taki on25 jak ty paulina12, dwóch idiotów się spotkało z zamiarem trollowania drugiej strony a wy to bierzecie na poważnie.
Zgłoś
Precz_z_Preczem 2013-04-10, 23:11
Nie to, żebym się dopierdalał, ale czy ujawnienie adresów email w tym screenie nie jest niezgodne z regulaminem sadistica?
Zgłoś
hogg 2013-04-10, 23:40 1
Wszystkie media przestrzegają przed takimi jak ty.
"Na czatach dla dzieci siedzą pedofile udający młode nastolatki"
"Pedofil udający nastolatka molestował innych na czacie"

Po chuja włazisz na czat, udając 12-latkę? Trzepiesz gruchę jak rozmawiasz o seksie z inną 12-latką, którą dla odmiany udaje 50-letni dewiant?

Powinno się was obu odstrzelić, lub przynajmniej wykastrować.
Zgłoś
froqer 2013-04-10, 23:41
@las84500
Powiedz mi kto to jest, bo tak pieprzącego klechy dawno nie słyszałem.

Uczą się pierdół 5 lat na studiach, to przynajmniej dobrze ściemniać by ich nauczyli.
Zgłoś
morgrum 2013-04-11, 0:18
Chciałem sprawdzić czy to prawda i zajrzałem na "czaterie" , na czat dla niejakich "nastolatków" , co druga kamerka wiadomo , nie wiem co o tym myśleć tylko wziąć takiego skurwiela za łeb i do pieca , najgorsze jednak jest to że czatują tam też dzieci (chyba).
Zgłoś
Eliot Imperio 2013-04-11, 0:55
Kurwa, kiedyś na czaterii siedziały normalne panienki i można było coś wyrwać w swoim wieku spokojnie, gorzej jak zdjęcia wysyłały nie swoje i okazywało się że lipa.

A z tym twoim przypadkiem to aż nawet nie chce mi się komentować, ręce opadają. Internet i dzieci to nie jest dobre połączenie. Zwlascza, że ludziom wydaje się, że w sieci jest bezkarny i anonimowy. Tak jak idioci co na allegro sprzedają ziemniaki zamiast telefonów... No kurwa, jak trzeba być zjebanym ryjem żeby okradać ludzi podając swoje dane... A temu On_25 jeśli to nie jakiś troll, to wpierdol taki, że wizyta w szpitalu na miesiac murowana.
Zgłoś
Dzawor 2013-04-11, 1:56
Zmotywaliście mnie !

Proszę o porady jak znaleźć tych skurwieli. Tak, spokojnie mogę się bawić w łapywanki z policją.
Na jakie chaty wchodzić? Nicki rozumiem mają być z datą, ale jakie tematy chatów?
Nie chce aby moja przyszła córka trafiła na jakiegoś zboczeńca. Muszę ich wybić wszystkim zanim ona się urodzi.
Zgłoś
bobek388 2013-04-11, 3:06 2
Tomaszu napisał/a:

Poćwicz. Dobra inicjatywa, ale zbyt poważnie pisałeś jak na 12-latki. Za dużo pisałeś, np "pokazał mi fiuta" i te ostatnie 9 wypowiedzi nawet jak dla mnie zbyt otwarte jak na wypowiedzi takiej gówniary.

Lol widze ze jesteś doświadczony w rozmawianiu z 12 latkami. xD
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem