Najebany pedofil próbował zgwałcić śpiącą w samochodzie 10-latkę. Przykładni obywatele jednak zdążyli zareagować w porę. TIR browarów dla tych Panów!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 8:10
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
a gdyby to dziecko bylo ciapate i zrodzone ze zwiazku geja i tuska i gdyby ogladalo tylko TVN i gdyby nalezalo do PO i gdyby nie bylo polakiem co najgorsze to co??????DOUBLE STANDARDS
Po co zabijać? Mogli mu kutasa uciąć, myślę, że na tym bym wyszedł dużo gorzej.
2:10 ''Zostaw go! Człowieku, co ty robisz? Zostaw, nie bij go już, wystarczy, dosyć, odejdź... teraz ja mu przypierdolę!''
Fejk samochód się nie bujał jak w GTA A tak serio mogli go wyciągnąć i ryjem o beton.
Reakcja prawidlowa, zaciagnac scierwo poza kamere dopierdolic do nieprzytomnosci i zostawic moze zdechnie
za takie zachowanie karą kopy na morde
Taka historia z okolic mieściny w której się wychowałem z tego roku.
Znajomy wracał skądś tam i na polanie niedaleko drogi zauważył dziewczynkę zapłakaną bez butów. Podjechał do niej i spytał co się stało. Ta mu powiedziała co się stało, że jakiś gościu ją dotykał i tak dalej. No i potoczyło się, telefon do policji, rodziny itp, a znajomy wyruszył na polowanie z innymi kolegami. Szukali gnoja po całej okolicy, mniej wiecej wiedzieli kto to, ale chuja nie znaleźli. Spierdolił rowerem z domu gdzieś do lasu. Dorwały go pały.
Ziomek mówił, że takiego agresora jakiego dostali, to nawet lepiej, że go policja dojechała, a nie oni, bo mieliby przejabane. Chuja zabijesz, a pojdziesz siedzieć jak za człowieka. W każdym razie potem na przesłuchaniu mówi to policjantowi, a ten do niego - Mało to krawężników, na które można się rowerem wyjebać. Nieszczęśliwe wypadki chodzą po ludziach. Mogłeś go pan gonić, on spierdalał i jebs o beton.
tutaj w ogóle news na lokalnym portalu:
wagrowiec.naszemiasto.pl/artykul/1869967,pedofil-zgwalcil-11-latke,id,t.html
Znajomy wracał skądś tam i na polanie niedaleko drogi zauważył dziewczynkę zapłakaną bez butów. Podjechał do niej i spytał co się stało. Ta mu powiedziała co się stało, że jakiś gościu ją dotykał i tak dalej. No i potoczyło się, telefon do policji, rodziny itp, a znajomy wyruszył na polowanie z innymi kolegami. Szukali gnoja po całej okolicy, mniej wiecej wiedzieli kto to, ale chuja nie znaleźli. Spierdolił rowerem z domu gdzieś do lasu. Dorwały go pały.
Ziomek mówił, że takiego agresora jakiego dostali, to nawet lepiej, że go policja dojechała, a nie oni, bo mieliby przejabane. Chuja zabijesz, a pojdziesz siedzieć jak za człowieka. W każdym razie potem na przesłuchaniu mówi to policjantowi, a ten do niego - Mało to krawężników, na które można się rowerem wyjebać. Nieszczęśliwe wypadki chodzą po ludziach. Mogłeś go pan gonić, on spierdalał i jebs o beton.
tutaj w ogóle news na lokalnym portalu:
wagrowiec.naszemiasto.pl/artykul/1869967,pedofil-zgwalcil-11-latke,id,t.html
to straszne, nie można odbierać dzieciom naiwności i tak chujowo wprowadzac w życie dorosłych. mam nadzieje że wyjebie go w dupe stado rudych murzynow
Przeczytałem wszystkie komentarze i dochodzę do wniosku, że ostatni raz się tak zdziwiłem jak Donaldinio wygrał wybory, w 2007r bodajże. Ja się pytam gdzie są teraz frajerzy, którzy tak się jarają pedofilskimi dowcipami na sadistic'u???
Alien_12 napisał/a:
A ja chciałbym zobaczyć jak ktoś posuwa twoją 10-letnią córkę w aucie i nikt nie reaguje bo nie chcą mu przerwać ruchanka
Nie mam i nie będę mieć córek więc mam na to wyjebane
Co w tym złego. O gustach się nie dyskutuje
Jeden woli starsze, drugi młodsze
Jeden woli starsze, drugi młodsze
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów