- Kłócę się z siostrą, że to nie pedofilia jeśli dziecko jest martwe, a ona wrzeszczy, jęczy, ryczy, że nie chce umierać.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Chyba Kazirodztwo zwyrolu
Kiedyś ten portal objął drogę zwyrolstwa, przekraczania granic moralnych, naśmiewania się z gorzej uposażonych przez naturę, itp. Wszystko miało swój sens, pewne granice, inteligencję. Teraz dajecie piwa debilom, samozwańczym gwiazdorkom, dekadentystom, umysłowym bankrutom. Lepsze jest to, że właściciele portalu śmieją się z was, mają swoje pieski mianowane na modów, adminów. Nawet Ci mianowani, są debilami. Niedługo z sadistica zrobi się sadolek by Dawid Kwiatkowski. Już tak nachalne kawały, tak nieśmieszne i wręcz urągające tu widzę, że rzygam bardziej niż po Wiadomościach. Na tych dających piwo rzygam i sram, lepiej, mam nadzieję, że Wam to się spodoba i rozmażecie mojego kloca po swojej rodzinie.
HAL9000/2 napisał/a:
przez 8 lat dwa posty...
garowałeś od gwizdka do gwizdka?
Od 2013 do 18 jest 5 pitagorasie
bitone napisał/a:
- Kłócę się z siostrą, że to nie pedofilia(...)
Elwgant napisał/a:
Chyba Kazirodztwo zwyrolu
lm65 napisał/a:
To chyba nie kazirodztwo tylko nekrofilia
Jedno, z drugim i z trzecim się nie wyklucza.
lm65 napisał/a:
To chyba nie kazirodztwo tylko nekrofilia
Combo - nekrofilia, kazirodztwo i pedofilia.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów