Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak zobaczyłem ten filmik, to stwierdziłem że będzie w sam raz pasował do poziomu intelektualnego katolików.
Dobra nie pierdol, opowiedz lepiej jak to farbowany proboszcz pozostawił bliznę na twojej psychice
Masz czelność zarzucać mi gimnazjalne pochodzenie? Popatrz, że sam piszesz na poziomie gimnazjum + do tego proste argumenty nie trafiają do łepetyny.
Tak, tyś zrodzony z gimnazjalnego łona... po prostu padłem
Człowieku, w jakim języku ty piszesz, jak można 'pochodzić' z gimnazjum... to właśnie ty masz poziom pisma na poziomie gimnazjum, nie ~sługaSzatana.
Tak w ogóle jeśli ciebie naprawdę boli, że istnieje coś takiego jak Katolicyzm, to co robisz jeszcze w tym kraju? Ja bym już dawno stąd wyjechał lub pierdolnął się w łeb.
Jan Paweł II to osoba szanowana do dziś na całym świecie, wśród przedstawicieli różnych wyznań, a nawet ateistów (!). Był kimś więcej niż zwykłym duchownym, był pacyfistą, angażował się w pojednanie wielu zwaśnionych narodów i wyznawców różnych religii. Jeśli nienawidzisz go, bo opowiada 'żydowskie bajki', to mogę ci powiedzieć, że masz naprawdę niezwykle miażdżące argumenty Jego działalność doprowadziła do pojednania pomiędzy wyznawcami wielu religii. A te 'bajeczki' to trochę trzeba umieć czytać między wierszami, właśnie o to chodzi, że nie dostajesz wszystkiego jak na talerzu. Dla ciebie pewnie jedyne zrozumiałe wartości życia są wyrażane przez jasne komendy typu: żryj & żyj. A tak w ogóle miałeś kiedykolwiek Pismo Święte w ręku? Rozumiesz o co chodzi w tej 'Książce'? Wątpię.
Niech mi ktoś wytłumaczy WIELKOŚĆ Wojtyły.
Bo ja widzę tylko 20paro letnią historię, wybranej dla celów politycznych marionetkę, który:
-Bawił się dobrze jeżdżąc po całym świecie za pieniądze gospodarzy pielgrzymek, nawet krajów ubogich.
-Pierdolił przy tym czcze farmazony, które ponoć miały dawać nadzieję, a tak bezpośrednio politycznie mimo mega wpływów gówno zrobił... gadał gadał i gadał
-Jego dzieła literackie są tak naszpikowane bredniami, horrendalne ultrakonserwatywne poglądy, nieraz wręcz śmieszne jak na dzisiejsze realia
-łaził obwieszony złotem i brylantami jak choinka, a jak wybuchła jakaś katastrofa naturalna, to zamiast wysłać pomoc wyłaził na to swoje okienko i pluł się, że jest z ofiarami w modlitwie
-nie zrobił nic z wyaturzeniami wsrod ksiezy (dowody juz były dawno)
Tak to i ja se mogę, usiąść na złotym tronie, żonglować sobie diamentami wielkości piesci i przyjmować biedakó i kaleki z którymi będę się łączył w modlitwie
Historia siega dalej ale jestes chyba zbyt tępy by sie rozwinac a ogolnie to raczej tatus powinien właczyc blokade w kompie i na stronach nie przznaczonych dla dzieci. Ambicje jakiekolwiek sa to przewyzszaja Tresc!!!UPRZEJMIE PROSZĘ
Niech mi ktoś wytłumaczy WIELKOŚĆ Wojtyły.
Bo ja widzę tylko 20paro letnią historię, wybranej dla celów politycznych marionetkę, który:
-Bawił się dobrze jeżdżąc po całym świecie za pieniądze gospodarzy pielgrzymek, nawet krajów ubogich.
-Pierdolił przy tym czcze farmazony, które ponoć miały dawać nadzieję, a tak bezpośrednio politycznie mimo mega wpływów gówno zrobił... gadał gadał i gadał
-Jego dzieła literackie są tak naszpikowane bredniami, horrendalne ultrakonserwatywne poglądy, nieraz wręcz śmieszne jak na dzisiejsze realia
-łaził obwieszony złotem i brylantami jak choinka, a jak wybuchła jakaś katastrofa naturalna, to zamiast wysłać pomoc wyłaził na to swoje okienko i pluł się, że jest z ofiarami w modlitwie
-nie zrobił nic z wyaturzeniami wsrod ksiezy (dowody juz były dawno)
Tak to i ja se mogę, usiąść na złotym tronie, żonglować sobie diamentami wielkości piesci i przyjmować biedakó i kaleki z którymi będę się łączył w modlitwie
Badanie przeprowadzone przeze mnie na przestrzeni ostatnich 20 lat nie dostarczyły żadnego dowodu na to, że duchowni katoliccy lub innej religii objętej celibatem, mają większe skłonności do angażowania się w niewłaściwe zachowania lub nadużycia niż duchowni innych wyznań - czy w ogóle osoby nie będące duchownymi. Pomimo że niektóre media podnoszą takie przypadki jako kryzys celibatu, takie twierdzenie nie ma żadnych podstaw.
— Philip Jenkins
Źródło - dla tych którzy śmieli wątpić ze nie są to badania naukowe
A poza tym nie wiem jak nisko trzeba upaść, żeby taką osobistość jak JP2 tak szkalować, żal mi takich ludzi...
a poza tym:
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów