Ponownie, usuniete video z youtuba, ze zdemaskowania pedofila. Nie jestem autorem, mam nadzieje, ze poprawny dzial. Pozdro.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Panowie daję piwo w prawdziwym świecie za akcję i dziękuję. PS- zabrakło mi przekopania kolesia.
14 latka, to spora część Polskich władców była pedofilami, z biologicznego punktu widzenia pedofil to osoba która lubi dzieci czyli osoby, które jeszcze nie dojrzały sexualnie, czyli około 10>lat.
@Meretrix uprzejmie informuje Cie ze zyjesz w społeczenstwie w ktorym przyjete sa inne zasady niz za panowania królów i w dodatku jest to regulowane normami prawnymi. BTW jestem ciekaw czy jeżeli jakiś stary oblech dobierał się do Twojej córki (nie wiem czy ja masz, jak nie spróbuj sobie wyobrazić sytuacje) byłbyś tak spokojny i brał to na takim luzie. Pozdro 600!
Czemu go nie najebali ?
@Meretrix , aha spoko... Czyli taki 40stoparoletni oblech moze dupczyć 12latke bo jest wystarczająco rozwinieta sexualnie?
Sart, amsz chyba kilka chromosomów zadużo.
Sart, amsz chyba kilka chromosomów zadużo.
ponuryzniwiarz napisał/a:
Jak już Panowie kręcą "Mamy Cię" to bardzo proszę ogarnijcie trochę technikę filmowania.Kręcicie krzaki,liście, betonowe płyty a potem drżącym głosem "ganicie" pedofila,
jak mnie takie pajace jak ty irytują. chłopaki dobrze zrobili, drżący głos to efekt adrenaliny, co jest tutaj na boga normalne. siedzisz na dupie, wymyslasz i hejcisz. aaah, sie wkurwiłem tylko
@up, normalne, bo tak się podniecili polując na faceta po krzakach? A to pedały łyse pały.
Pojebało was obrońcy prawa?
Zmusił ją?
Sama chciała dać dupy. Nawet mówiła, że nie chce, żeby ktoś o tym wiedział.
Co za ułomy.
Jak już tacy z was obrońcy to łapcie skurwieli co gwałcą, podkreślam GWAŁCĄ, a nie łapać chłopa, bo jakaś nastka dała mu dupy(pewnie sama do niego napisała).
Szkoda, że dałem piwo temu tematowi. Goście mają dobre chęcí, ale tylko chęci... Robią coś całkiem bez sensu.
A każdego, kto bije temu brawo rozjebałbym pysk. Małoletnia kurwa jak chce to znajdzie chuja. Tyle.
Aha, żeby nie było: pedofilów i gwałcicieli zabijałbym własnymi rękoma.
Zmusił ją?
Sama chciała dać dupy. Nawet mówiła, że nie chce, żeby ktoś o tym wiedział.
Co za ułomy.
Jak już tacy z was obrońcy to łapcie skurwieli co gwałcą, podkreślam GWAŁCĄ, a nie łapać chłopa, bo jakaś nastka dała mu dupy(pewnie sama do niego napisała).
Szkoda, że dałem piwo temu tematowi. Goście mają dobre chęcí, ale tylko chęci... Robią coś całkiem bez sensu.
A każdego, kto bije temu brawo rozjebałbym pysk. Małoletnia kurwa jak chce to znajdzie chuja. Tyle.
Aha, żeby nie było: pedofilów i gwałcicieli zabijałbym własnymi rękoma.
Chujowa ta cała akcja. Według mnie to nie podpada pod pedofilię z "moralnego" punktu widzenia. Laska wiedziała o co chodzi, miał to być biznes. Pedofilia to odmiana mobbingu, czyli wykorzystanie zależności lub przewagi nad pokrzywdzonym. W tym wypadku mowy o tym być nie może, ponieważ laska miała świadomość tego z czym wiąże się spotkanie, mało tego, prawdopodobnie otrzymałaby ekwiwalent.
Sracie sie wszyscy jak pojebani.. prawda jest taka, ze 14 latki (dziewczyny) nie wygladaja jak 14 letni chlopcy.... Sa to juz prawie dojrzale panny , niektorym dalbym po 17lat..
Pedofilia to jarania sie dzieckiem w okresie dojrzewania, czyli 12latki np.
Pedofilia to jarania sie dzieckiem w okresie dojrzewania, czyli 12latki np.
Kurwa gdzie w Polsce tak sie zaciąga? To chyba nawet nie Polacy. Druga sprawa na taki sexi głosik to każdy by poleciał. Jebane cwele ze ślunska bądź poznania.
jakoś tak mi się żal tego gościa zrobiło, w sumie to widać czego oczekiwał po tym co gadał do nich potem, ale wygląda na spoko gościa, ale kurwa 14 lat to jednak mało. A tak przy okazji - jest różnica kultur jak się patrzy na Rosję, co? ta sytuacja jest wręcz jakaś taka niezręczna a w Rosji się nie pierdolą, leją po pysku i nie sentymentów
Nie jest to jakieś może wielkie źródło informacji, ale na onecie ostatnio napisali, że mężczyźni u których stwierdzono skłonności pedofilskie stanowią 1% ataków pedofilskich. Pozostałe 99% to faceci którym bez różnicy czy wsadzają swojej konkubinie czy innej dorosłej kobiecie czy też jej/jego córce/synowi. Bo facet z skłonnościami pedofilskimi nie interesuje się dziewczynkami powyżej około 10 lat z widocznymi oznakami kobiecości.
jak wiekszosc nastolatek to nic nie warte kurwy w tych czasach to sie nie dziwie. jak rodzice wola nakupywac bachora non stop to co chca, zamiast sie nimi zajac to tak wszyscy beda wygladac za pare lat.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów