Ponownie, usuniete video z youtuba, ze zdemaskowania pedofila. Nie jestem autorem, mam nadzieje, ze poprawny dzial. Pozdro.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
21 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
🔥
Impreza firmowa
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O kurwa, moj proboszcz !!!
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Nie będę usprawiedliwiał bydlaków gwałcących dzieci. Lecz powiem tak dziś 14 latki mają bogatsze życie seksualne aniżeli niejeden dorosły i bynajmniej nie są do niego zmuszane. Co innego zmuszać do stosunku a co innego kurwa wiedzieć doskonale o co chodzi i godzić się na to. Autorom tej "prowokacji" proponuję przejść się do gimnazjum i zobaczyć iż część dziewczyn wyglądem przypomina panie spod latarni.
Nie będę usprawiedliwiał bydlaków gwałcących dzieci. Lecz powiem tak dziś 14 latki mają bogatsze życie seksualne aniżeli niejeden dorosły i bynajmniej nie są do niego zmuszane. Co innego zmuszać do stosunku a co innego kurwa wiedzieć doskonale o co chodzi i godzić się na to. Autorom tej "prowokacji" proponuję przejść się do gimnazjum i zobaczyć iż część dziewczyn wyglądem przypomina panie spod latarni.
Kurwa sląska gwara
ludzie są na nią uczuleni i mogles napisać w komentarzu że mówią w jezyku węgla
ludzie są na nią uczuleni i mogles napisać w komentarzu że mówią w jezyku węgla
Jak już Panowie kręcą "Mamy Cię" to bardzo proszę ogarnijcie trochę technikę filmowania.Kręcicie krzaki,liście, betonowe płyty a potem drżącym głosem "ganicie" pedofila,-oj jaki niedobry pedofil,oj zły. Potrenujcie trochę tekst przemowy do zboka delikatnie gestykulując łokciem w kierunku nosa delikwenta albo chociaż zastosujcie technikę liścia.Chociaż mam wrażenie że w tym przypadku były obawy ze strony ekipy filmowej że pan pedofil może że tak to ujmę, również przyjebać.Ale sam pomysł godny pogratulowania.
Co za zjeby !!!! czyli według nich pedofilja zaczyna się po czterdziestce tak ??? ale oni ( 20 paro letni kolesie ) mogą bezkarnie bzykać nastki ??? ja pierdolę co za gimbozjeby
@~Imperator
Jak tak patrzę na Twoją wypowiedź, to mam wątpliwości co do posiadania przez Ciebie prawa do wyzywania kogokolwiek od "gimbozjebów".
Wypierdalaj na korepetycje z języka polskiego.
Jak tak patrzę na Twoją wypowiedź, to mam wątpliwości co do posiadania przez Ciebie prawa do wyzywania kogokolwiek od "gimbozjebów".
Wypierdalaj na korepetycje z języka polskiego.
Zzajebac gnoja, i takich jak Imperator również, debilstwo nieskończone
~Imperator
Co innego 25 letni gość bzykający 16-19 latkę, a co innego zaniedbany ponad 40-letni napalony oblech śliniący się na 14-letnie dziecko.
Co innego 25 letni gość bzykający 16-19 latkę, a co innego zaniedbany ponad 40-letni napalony oblech śliniący się na 14-letnie dziecko.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów