📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 21:44
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
"zrobili mnie głupią" - wy się śmiejecie, a przecież ona przez policję ma tak w bani
Lepiej niech ją wywiozą do tego lasu
1408 napisał/a:
Co tu śmiesznego jest?
Ciebie to nie śmieszy?
Jestem ciekaw co ona bierze / pali?
wstrzykują sobie marichuane
I tak jej duzo nie zostało , to co ona sie tak denerwuje
stare baby są popierdolone,przechodziłem kiedyś po powodzi nad rzeką i dzieci kamienie do wody wrzucały a taka stara baba zaczeła pizde piłować -no tak kamienie rzucają do wody woda sie podnosi i powodzie powstają.skąd takie babska maja takie pomysły,jak moja zona będzie taka to chyba lepiej ją dzisiaj zabić
Może i bym się kurwa śmiał gdybym nie to że w mojej miejscowości jest podobna sytuacja. Gość dorobił się dosownie milionów na przemycaniu wszystkiego co się da, produkcji spirytusu i chuj wie czego jeszcze. Oczywiście w koło wszyscy to wiedzą, policja też i nikt nic nie zrobi bo wiadomo, układziki, strach...
ja tam narkotyki bardzo lubie, ale raczej bym sie tez wkurwil jakby koles drzwi obok produkowal sobie jakies krysztaly...rozumiem ta stara kurwe, bo ona pewnie chce miec tylko swiety spokoj. Nie dociera do niej jak to moze byc, ze policja zadaje sie z producentami narkotykow, a mnie to chuj nic nie dziwi, mafia pierdolona. Doprowadzili ja do wscieklej bezradnosci i sie drze na ulicy, ale ma kurwa racje, bo zyjemy TEORETYCZNIE w demokratycznym kraju i moze jej sie nie podobac ze te bezczelne kurwy robia cos co jest nielegalne pod jej nosem.
Ale dla Was to jest po prostu kolejna stara morde draca raszpla, ktora nie ma prawa zyc... Ja pierdole, rozkurwiaja mnie takie niedojebane mozgi, ostatnio odnosze wrazenie, ze srednia wiekowa wiekszosci uzytkownikow tego portalu spadla do 14 lat albo nowy system edukacji zaczyna wchodzic w zycie, bo takiej krotkowzrocznosci nie widzialem nawet wsrod nietoperzy...
Ale dla Was to jest po prostu kolejna stara morde draca raszpla, ktora nie ma prawa zyc... Ja pierdole, rozkurwiaja mnie takie niedojebane mozgi, ostatnio odnosze wrazenie, ze srednia wiekowa wiekszosci uzytkownikow tego portalu spadla do 14 lat albo nowy system edukacji zaczyna wchodzic w zycie, bo takiej krotkowzrocznosci nie widzialem nawet wsrod nietoperzy...
@up
a sam ją wyzywasz od starych kurw ty jebany pedale pierdolony
a sam ją wyzywasz od starych kurw ty jebany pedale pierdolony
Jak przestaniesz patrzyć na nią jak Ci Tvnusk nakazał (czyt. moher) i wsłuchasz - "zielonki" "wywóz do lasu" to może się okazać że wcale nie wymyśla.
A co jeśli to prawda? Po czym wnosicie, że babka to sobie uroiła. Bo mówi nieskładnie w nerwach? Bo nie użyła waszej odpowiedniej terminologii narkomańskiej do określenia wytwarzanego narkotyku?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów