📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-24, 20:19
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czumulunga napisał/a:
a czy tutaj muszą być same śmieszne materiały cymbale?
Spójdz na tekst pod logo.
Wikipedia:
Humor (słowo pochodzi z łaciny) – jedna z postaci komizmu, wyrażająca się w dostrzeganiu stron śmiesznych w ludziach, sytuacjach, zdarzeniach itp., traktowanych – w przeciwieństwie do satyry – z wyrozumiałością i pobłażliwością.
Jak możecie sadolowi patryjoci tak nabijać się ze starszej pani? Ona jest po tej samej stronie co wy przecież. Nie widzicie flag z literką "P"?
Sąsiad mógł jej nie częstować tymi upędzonymi narkotykami to by lepiej było.
1408 - wpisz sobie jeszcze w google pojęcie czarnego humoru.
Jakbym słyszała moją babkę.
Stwierdziła, że kamienie rosną. Kłócąc się przy tym, że ona wie, że rosną, idąc na polę są małe, za kilka dni w tym samym miejscu już są dużo większe...
Stwierdziła, że kamienie rosną. Kłócąc się przy tym, że ona wie, że rosną, idąc na polę są małe, za kilka dni w tym samym miejscu już są dużo większe...
Kapral poproszek,
Jeszcze ci sie oczy otworzą, oby cie na emeryturze wkurwiali handlarze-policjanci
Jeszcze ci sie oczy otworzą, oby cie na emeryturze wkurwiali handlarze-policjanci
Odgrzewany kotlet, popularne to było 2 lata temu jak z krzyżem szaleli, jak zaraz podeślę link z jedną debilką co się chciała na tym słynnym już krzyżu wieszać to to też przejdzie? Żenada...
kurwa jebane mohery !! co z ta polska ;o?
wszystko ok, ja tam nie wiem czy mówi prawdę czy nie, ale jej wierzę, a wy co? równie dobrze moglibyście siedzieć na tym komisariacie i odbierać od niej telefony mówiąc że głupia dzwoni, nikt jej nie chce uwierzyć, starym ludziom różne rzeczy do głowy przychodzą, ale ona jest dla mnie wyjątkowo przekonująca
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów