📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:38
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
35 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
czumulunga napisał/a:
a czy tutaj muszą być same śmieszne materiały cymbale?
Spójdz na tekst pod logo.
Wikipedia:
Humor (słowo pochodzi z łaciny) – jedna z postaci komizmu, wyrażająca się w dostrzeganiu stron śmiesznych w ludziach, sytuacjach, zdarzeniach itp., traktowanych – w przeciwieństwie do satyry – z wyrozumiałością i pobłażliwością.
Jak możecie sadolowi patryjoci tak nabijać się ze starszej pani? Ona jest po tej samej stronie co wy przecież. Nie widzicie flag z literką "P"?
Sąsiad mógł jej nie częstować tymi upędzonymi narkotykami to by lepiej było.
Jakbym słyszała moją babkę.
Stwierdziła, że kamienie rosną. Kłócąc się przy tym, że ona wie, że rosną, idąc na polę są małe, za kilka dni w tym samym miejscu już są dużo większe...
Stwierdziła, że kamienie rosną. Kłócąc się przy tym, że ona wie, że rosną, idąc na polę są małe, za kilka dni w tym samym miejscu już są dużo większe...
Kapral poproszek,
Jeszcze ci sie oczy otworzą, oby cie na emeryturze wkurwiali handlarze-policjanci
Jeszcze ci sie oczy otworzą, oby cie na emeryturze wkurwiali handlarze-policjanci
Odgrzewany kotlet, popularne to było 2 lata temu jak z krzyżem szaleli, jak zaraz podeślę link z jedną debilką co się chciała na tym słynnym już krzyżu wieszać to to też przejdzie? Żenada...
kurwa jebane mohery !! co z ta polska ;o?
wszystko ok, ja tam nie wiem czy mówi prawdę czy nie, ale jej wierzę, a wy co? równie dobrze moglibyście siedzieć na tym komisariacie i odbierać od niej telefony mówiąc że głupia dzwoni, nikt jej nie chce uwierzyć, starym ludziom różne rzeczy do głowy przychodzą, ale ona jest dla mnie wyjątkowo przekonująca
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów