18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 31 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Pędzel STEAM
Sin_69 • 2017-03-13, 14:41
Typowe i życiowe..ciekawe czy moja się kiedyś dowie czym puder nakłada...

A tak BTW...jak kurwa można wydać na pędzel 50 zł???

Dać facetowi ćwiartkę wódki, to jak dać kobiecie 5-o centymetrowy wibrator.
Zgłoś
nowynick 2017-03-13, 14:48 41
Sin_69 napisał/a:

A tak BTW...jak kurwa można wydać na pędzel 50 zł???

oj tam oj tam, ona przynajmniej się przypudruje, rozjaśni czy coś i będzie atrakcyjniej (w swoim mniemaniu) wyglądać w trakcie sexu (zwłaszcza od tyłu), no a zobacz ile my potrafimy wydać na sprzęt wędkarski żeby najebać się wódeczką z kumplami i wrócić z pustym wiadrem?
Zgłoś
Sin_69 2017-03-13, 14:57 75
nowynick napisał/a:

oj tam oj tam, ona przynajmniej się przypudruje, rozjaśni czy coś i będzie atrakcyjniej (w swoim mniemaniu) wyglądać w trakcie sexu (zwłaszcza od tyłu), no a zobacz ile my potrafimy wydać na sprzęt wędkarski żeby najebać się wódeczką z kumplami i wrócić z pustym wiadrem?

hahahaha właśnie sobie uświadomiłem że łącznie na rybach złapałem najebany jedną żabe na wędkę

Dać facetowi ćwiartkę wódki, to jak dać kobiecie 5-o centymetrowy wibrator.
Zgłoś
Kriski 2017-03-13, 15:42 4
Nie od dziś wiadomo że babie każdą pierdołę da się wcisnąć za nawet bardzo bzdurną cenę. Musi tylko ładnie błyszczeć.
Zgłoś
d................t 2017-03-13, 17:03 12
Prawda jest taka, że babski pędzel do chuj wie czego (nie rozróżniam pędzli do rozświetlacza, pudru, i innych takich) świetnie się nadaje do czyszczenia radiatorów, płyt głównych, jak się trochę z nim człowiek pomęczy, to nawet cały komputer da się nim poomiatać. Ma kurewsko gęste ale bardzo mięciutkie włoski i zajebiście się do tego nadaje. Ja zawsze robię tak: Na wstępie odkurzacz, którego szczelinowa końcówkę przystawiam do wentylatorów, żeby wprawić je w ruch, no i zbieram kłęby kurzu z całej obudowy. Zbliżać go można do newralgicznych miejsc komputera, ale trzeba uważać, żeby plastikową końcówką nie powodować bezpośredniego kontaktu z układami scalonymi (jakby powiedział Fantastico). Potem najlepszy pędzelek żony zabiera się do pracy. Nadwyżkę strzęsionego kurzu znowu zbieram odkurzaczem, a na koniec sprężone powietrze, i znowu odkurzacz, który zbiera wydmuchane z zakamarków kłąbki kurzu.

Podsumowując. Pędzle do malowania się po buzi są jednym z najlepszych gadżetów do waszego komputera. Kobieta powinna: gotować, sprzątać, uprzyjemniać życie w inne możliwe sposoby o których nie będę pisał (bo przed 22 jest) no i posiadać pędzle, które jej regularnie kradniemy celem czyszczenia komputera.
Amen.
Zgłoś
kapelan_szturmowy 2017-03-13, 17:22 10
Nie mówcie żonom, ale te pędzle są zajebiste do czyszczenia kratek nawiewów w samochodzie
Zgłoś
Sashaaaa 2017-03-13, 18:06 2
Ja pierdole kolejne złote rady... Nie dziwcie sie potem ze wasze kobiety beda chodziły z syfami na twarzy od tych brudnych pędzli.
Zgłoś
FrasQs 2017-03-13, 18:08 31
@up Moja ma syfy i bez pędzli.
Zgłoś
mygyry 2017-03-13, 18:24
5ozł to i tak pewnie na super promocji w avonie czy innym gównie...
Zgłoś
siwybis 2017-03-13, 18:54 4
Kurwa mać, za pół stówki to można kupić pędzel i wystarczająco farby by pokój opierdolić...
Zgłoś
Zwieszony 2017-03-13, 23:17 3
Sin_69 napisał/a:

Typowe i życiowe..ciekawe czy moja się kiedyś dowie czym puder nakłada...

Obrazek

Ciekawe czy się kiedyś dowiesz czym psioche i nogi goli

Boom...!
Zgłoś
BylemSieWysrac 2017-03-13, 23:28
Co za jebana materialista o.50zl się szczypie

"jeśli wsadzisz komuś palec w dupę , to masz palec w dupie i ktoś ma palec w dupie"
Zgłoś
RmX 2017-03-13, 23:53
50zł za pędzel to chuj niektóre to potrafią 300zł na 15ml kremu wydać...
Zgłoś
kretowicz14 2017-03-14, 0:41
@up
To to chuj. Niektórzy na jedną część wydają 3k do pc. Jest dobrze jak jeszcze im się to zwraca. Kobieta potrafi szybciej odrobić te pieniądze jak dobry pędzel -> if you konow what i mean
Zgłoś
Geno 2017-03-14, 1:44 3
Kurwa moja to samo, ostatnio wyjmuje takie chujumuju i pyta się czy wiem za ile to. Jako że nie wiem, tak też odpowiadam a ona mi że 5 dych. Toż to kurwa sztuka dobrego palenia by była..
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów