Pieseły nie powinny być trzymane w budynkach mieszkalnych ot co
Jak ktoś lubi smród psa lub kocich szczynów to proszę bardzo.
Pieseły nie powinny być trzymane w budynkach mieszkalnych ot co
Każdy normalny człowiek to wie. Nie dość, że siadają brudnymi tyłkami na tapczanie, to jeszcze śmierdzą gównem, żrą gówna, tarzają się w gównach, rzygi też żrą. Liżą się po dupach z których wyłażą pasożyty, a właściciele całują burka po tym ryju. Jeszcze są takie świnie co śpią z obsranym, śmierdzącym burkiem w łóżku. Rzygać się chce na samą myśl.
Każdy normalny człowiek to wie. Nie dość, że siadają brudnymi tyłkami na tapczanie, to jeszcze śmierdzą gównem, żrą gówna, tarzają się w gównach, rzygi też żrą. Liżą się po dupach z których wyłażą pasożyty, a właściciele całują burka po tym ryju. Jeszcze są takie świnie co śpią z obsranym, śmierdzącym burkiem w łóżku. Rzygać się chce na samą myśl.
ja bym wolał z całym tabunem bezpańskich psów mieszkać, niż dzielić mieszkanie z takim typem jak ty.
ja bym wolał z całym tabunem bezpańskich psów mieszkać, niż dzielić mieszkanie z takim typem jak ty.
Jak lubisz mieszkać w syfie i uwielbiasz zapach psiego gówna to Twój ,,,tabun,,, jest zapewne cygański.
Dodatkowo za takie coś zajebał bym skurwiela. Z górnej półki zmywarki wyjął bym nóż. I wpakował mu między zebra. Niech zdycha kurwa jebana powoli
Na filmie wyraźnie słychać jak cholesterol zatyka im naczynia krwionośne
Zależy jak dbamy o naszego pupila. Jeśli ktoś nie dba a jedynie daje jeść i pić to wtedy takie zwierzę należy trzymać na podwórku.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów