📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobrze pedzioł - w swojskiej gwarze ale dyć to prowda.
Pejśie czyli podziwej się, czyli popatrz się / zobacz.
Śląsk Cieszyński
Śląsk Cieszyński
Mistrz, mógł trąbić, mógł zadzwonić na policję - miał dowód.
Taki internet warrior jak każdy inny. Nie ma co zwracać na takich uwagi. W Rosji juz jest normalniej pod tym względem...
Taki internet warrior jak każdy inny. Nie ma co zwracać na takich uwagi. W Rosji juz jest normalniej pod tym względem...
Wymusił że hoho. Ślijta do tefałenu!
Up, nic się nie stało. Dziad jest przewrażliwiony. Jeden wyjazd do wawy i miałby materiał na 20 lat
'97... I sie wypowiada w kwestii jazdy samochodem... Nie rozumiem, dzieci sie ucza w gimnazjach teraz o ruchu drogowym?
Za wyprzedzanie rowerzystów na przejsciu sami powinni sobie mandat dojebać...
Daje piwo dla osoby która mi wytłumaczy gdzie on kurwa cokolwiek wymusił tą suką (mówię o początku filmu a nie o wyprzedzaniu na przejściu). Bo albo ja jestem popierdolonym debilem i nie widze nic albo kurwa nie ma żadnego wymuszenia.....
Tydzień po warszawskich drogach i by zapchał dyski youtube'a materiałami.
Cytat:
Jeden wyjazd do wawy i miałby materiał na 20 lat
Tydzień po warszawskich drogach i by zapchał dyski youtube'a materiałami.
Nie widział chyba jak wygląda wymuszenie pierwszeństwa, a jeżeli chodzi o kierunki, to pewnie sam nie używa za często.
Cytat:
Za wyprzedzanie rowerzystów na przejsciu sami powinni sobie mandat dojebać...
I tym ślązakom co ich nagrali też. Jebana hipokryzja - innych nagrywają a sami tak robią.
PS. Nigdzie tu nie widzę wymuszenia, ale ok, pewnie tam macie inne zasady ruchu drogowego.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów