W sumie nie wiem jak to opisać, ale na tyle mnie to zaciekawiło, że obejrzałem do końca. Zajebiste zjawisko.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
proponuje tam pojechać i bosymi nogami sie po tym przejść => czekamy na materiał na harda
Jest godzina 5:04, wszedłem na sadistic, żeby zresetować mózg przed dalszą pracą, po czym oglądam, jak się kruszy lód...
Tak właśnie wyglądał zakrzep krwi mojej teściowej.
Byt, kurwa jacy debile "call 911" hahah. zamiast ustawić płot czy coś to kurwa "fucking hell aaaaaaa"
Ja mam pytanie do jakiegoś eksperta, kiedy i jak to się kończy?
malyszkielce napisał/a:
Ja mam pytanie do jakiegoś eksperta, kiedy i jak to się kończy?
Nie jestem ekspertem, ale może Ci wyjaśnię. Potoczna nazwa to "lodowe tsunami", tafla lodu jest wypychana na ląd albo poprzez wiatr, albo poprzez prądy (niekoniecznie morskie, są też w jeziorach tyle że przepływowych [tam gdzie rzeka przepływa przez jezioro]). Jak śniegi zaczną topnieć to woda spływa do rzeki i płynie z większą siłą, tak samo lód na tym jeziorze zaczyna topnieć, więc jest słabszy. Silny wiatr + siła wody płynącej może w łatwością wypchnąć taką taflę
Jeżeli się mylę, poprawcie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów