Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
K🤬a nie mam pytań.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!

* nowiutka opona
** mechanoskop orzekł, że uszkodzenie nie jest mechaniczne, tylko wada fabryczna
Nie do końca @up... Znajomemu na przykład strzeliła opona 40 km/h poniżej atestowanej prędkości i ledwo z tego wyszedł. Teraz sądzi się z producentem.
* nowiutka opona
** mechanoskop orzekł, że uszkodzenie nie jest mechaniczne, tylko wada fabryczna
Znając nasze sądy to pewnie jeszcze k🤬a kilka lat potrwa proces, producent wyda na prawników 10x tyle co wynosiłoby odszkodowanie a finalnie, nawet jeśli wygra, pewnie poleci odwołanie i jak sąd klepnie to znów kolejne lata.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g marihuany na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę Lekarzy i Pacjentów <<Wizyty dla stałych pacjentów za 49zł!
@picasso1974 właśnie źle i szkoda. Autop🤬da jadąca ponad 300 po publicznych dogach będzie musiała tylko auto naprawić, a mógł się sam wyeliminować i było by dla wszystkich lepiej.
![]()
zdziwisz się ale są kraje gdzie na autostradzie nie ma limitów prędkości i można zap🤬lać ile fabryka dała a nawet więcej

podpis użytkownika
poker better than lifeNie do końca @up... Znajomemu na przykład strzeliła opona 40 km/h poniżej atestowanej prędkości i ledwo z tego wyszedł. Teraz sądzi się z producentem.
* nowiutka opona
Mogło być koło źle wyważone, nie ma żadnych dowodów na prędkość, z jaką jechał. Tylko idiota by się sądził myśląc, że może coś ugrać

zdziwisz się ale są kraje gdzie na autostradzie nie ma limitów prędkości i można zap🤬lać ile fabryka dała a nawet więcej
co nie zmienia faktu, że jadąc z taką prędkością stwarza zagrożenie innym użytkownikom tej autostrady
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie