Bill Gates czy jakiś Rusek oligarcha
Wyobraź sobie,że taki filantrop następnego dnia przystępuje do całkowitej wycinki
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Nie jestem ekspertem i nie wiem czy większy wpływ na ludzkość ma EC Bełchatów czy las Amazonii, ale wydaje mi się, że jeśli walka ekologów ma jakiś sens to przede wszystkim w rujnowanych lasach deszczowych. Jeden Bill Gates czy jakiś Rusek oligarcha mógłby w ramach tej swojej całej filantropii wykupić te ziemie za bezcen i zapewnić planecie jakiś w miarę stały poziom tlenu...
A mi się wydaje, że świat niech sie odpierdoli od cudzego lasu. Jak tak kochają drzewa to niech w swoich krajach sobie zasadzą a nie u siebie wyjebka na wszystko ale hur dur las amazonski hur dur.
Nie jestem ekspertem i nie wiem czy większy wpływ na ludzkość ma EC Bełchatów czy las Amazonii, ale wydaje mi się, że jeśli walka ekologów ma jakiś sens to przede wszystkim w rujnowanych lasach deszczowych. Jeden Bill Gates czy jakiś Rusek oligarcha mógłby w ramach tej swojej całej filantropii wykupić te ziemie za bezcen i zapewnić planecie jakiś w miarę stały poziom tlenu...
Tak dla przypomnienia - fitoplankton w oceanach i morzach ma większy wpływ na przerabianie CO2.
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. PratchettPolicjant z Manaus pokazuje środkowy palec ekologom, od 0:40
Nie ekologom tylko innym oglądającym jakim jest syfiarzem i prostakiem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów