📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Są ludzie, którym walka sprawia przyjemność...
Piwo dla gościa w niebieskich portkach za wzwód po walce.
Gdzie ty tam od razu wzwód dostrzegasz?
Ale moze to co dla ciebie jest już wielkością "po wzwodzie", dla innych jeszcze jest sporo "przed"
fajna walka kultura owszem, rzadkosć solówka bez darcia japy przez pizdy 0 czarnych
No i tak powinno być. Krótko, zwięźle, honorowo, bez okrzyków stada i skakania po głowie. Piwo!
Dobrze, że walczył bez koszulki, przynajmniej jej sobie nie ujebał ;]
Jedyne czego mi brakowało to taki delikatny podkład "Gonna Fly Now" w tle od 0:45.
Btw efektowny ten przerzut w 0:07
Btw efektowny ten przerzut w 0:07
pan sie ładnie zepsuł
A niech będzie to 15 piwko. Ekspertów zapraszamy
Szkoda ,że za włosy się ciągną ale w sumie może go to zmotywuje żeby ostrzygł się na faceta
No i kurwa oczywiście musiał za włosy go trzymać... Głupia cipa.
Leginek napisał/a:
Szkoda ,że za włosy się ciągną ale w sumie może go to zmotywuje żeby ostrzygł się na faceta
Najwyraźniej większy z niego facet od tej pizdy, co zdjęła koszulkę ;] Aaale, jeżeli wg. Cb o facecie świadczy to co ma na łbie, to nie będę dyskutował z Twoim poczuciem estetyki...
jesli dobrze zrozumiałem w sobote bedzie druga część filmu ? XD
To jest wlasnie to co odroznia nas od bab. Dwoch facetow sie zetnie, obija sobie mordy, podadza reke i jeszcze flache na koniec obala, a te zawistne cholery, nie dosc ze sobie powyrywaja garsciami wlosy to jeszcze przez reszte zycia beda sie mscily na sobie nawzajem.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów