📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
28 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
HAL9000/2 napisał/a:
tak za ojcem z kamerą chodzić i go pouczać..
Możesz chodzić, nikt ci nie broni. Zrobimy wtedy specjalnie dla ciebie temat zbiorczy i zapoczątkujemy akcję "HAL9000/2 Sprzątaj po swym ojcu". Robisz postępy w jego edukacji i trzymamy kciuki bo może uda się tobie nauczyć korzystać go z toalety jak normalny człowiek. Jesteśmy z TOBĄ!
a ty czym się możesz wykazać?
Angel napisał/a:
Zrobimy wtedy specjalnie dla ciebie temat zbiorczy i zapoczątkujemy akcję "HAL9000/2 Sprzątaj po swym ojcu".
Dziękuję za troskę na mój temat ale już o cały rząd więksi wspominali o mnie, prawdziwe media przez duże "M":
HAL9000/2 napisał/a:
nie ja ten materiał zapodałem wiec nie kombinuj ... po za tym:
Dziękuję za troskę na mój temat ale już o cały rząd więksi wspominali o mnie, prawdziwe media przez duże "M":
Doczekał się swoje 19 sekund w telewizji.
Co tam się odjebało, że gość to zbiera gołymi ręcami?
hellmartin napisał/a:
Co tam się odjebało, że gość to zbiera gołymi ręcami?
a niby czym miał to zebrać? może do gęby
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
A później tymi rękami dotknie klamki od sklepu, którą ty dotkniesz. Tacy ludzie to siedlisko bakterii, zarazy, bomba biologiczna. Siadając w autobusach, dotykając poręczy wymieniamy sie z kimś takim zarazą fuu. Wszy ubraniowe, glowowe wszystko można złapać :/
Ale trzeba przyznać, że ma profesjonalne spodnie do tego celu.
A później tymi rękami dotknie klamki od sklepu, którą ty dotkniesz. Tacy ludzie to siedlisko bakterii, zarazy, bomba biologiczna. Siadając w autobusach, dotykając poręczy wymieniamy sie z kimś takim zarazą fuu. Wszy ubraniowe, glowowe wszystko można złapać :/
Tacy ludzie? Jak będziesz kiedyś w jakiejkolwiek większej toalecie, to zwróć uwagę ile osób po 'załatwieniu sprawy' myje w ogóle ręce.
dziurę w kieszeni miał i trufle gubił jak na American Pie
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów