18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 28 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Halman 2019-11-03, 13:40 9
tak za ojcem z kamerą chodzić i go pouczać..
Zgłoś
~Angel 2019-11-03, 14:06 33
HAL9000/2 napisał/a:

tak za ojcem z kamerą chodzić i go pouczać..

Możesz chodzić, nikt ci nie broni. Zrobimy wtedy specjalnie dla ciebie temat zbiorczy i zapoczątkujemy akcję "HAL9000/2 Sprzątaj po swym ojcu". Robisz postępy w jego edukacji i trzymamy kciuki bo może uda się tobie nauczyć korzystać go z toalety jak normalny człowiek. Jesteśmy z TOBĄ!

Zgłoś
Halman 2019-11-03, 14:13 6
nie ja ten materiał zapodałem wiec nie kombinuj ... po za tym:
Angel napisał/a:

Zrobimy wtedy specjalnie dla ciebie temat zbiorczy i zapoczątkujemy akcję "HAL9000/2 Sprzątaj po swym ojcu".

Dziękuję za troskę na mój temat ale już o cały rząd więksi wspominali o mnie, prawdziwe media przez duże "M":

a ty czym się możesz wykazać?
Zgłoś
Metyl30 2019-11-03, 14:37
zbiera jak kasztany w lesie:)
Zgłoś
_................e 2019-11-03, 15:26 5
HAL9000/2 napisał/a:

nie ja ten materiał zapodałem wiec nie kombinuj ... po za tym:
Dziękuję za troskę na mój temat ale już o cały rząd więksi wspominali o mnie, prawdziwe media przez duże "M":
a ty czym się możesz wykazać?

Doczekał się swoje 19 sekund w telewizji.
Zgłoś
hellmartin 2019-11-03, 16:04
Co tam się odjebało, że gość to zbiera gołymi ręcami?
Zgłoś
Robertuss 2019-11-03, 18:53
hellmartin napisał/a:

Co tam się odj***ło, że gość to zbiera gołymi ręcami?

Rękoma baranie

Zgłoś
McQurwa 2019-11-03, 21:19
hellmartin napisał/a:

Co tam się odjebało, że gość to zbiera gołymi ręcami?

a niby czym miał to zebrać? może do gęby

We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.

Zgłoś
aldi 2019-11-03, 21:26
A później tymi rękami dotknie klamki od sklepu, którą ty dotkniesz. Tacy ludzie to siedlisko bakterii, zarazy, bomba biologiczna. Siadając w autobusach, dotykając poręczy wymieniamy sie z kimś takim zarazą fuu. Wszy ubraniowe, glowowe wszystko można złapać :/
Zgłoś
Cezar87 2019-11-03, 22:12
Od kiedy gowno ludzkie tak wyglada?
Zgłoś
bodzio667 2019-11-03, 22:15
Ale trzeba przyznać, że ma profesjonalne spodnie do tego celu.

Tak właśnie myślałem...
Zgłoś
~Beny 2019-11-04, 10:45
aldi napisał/a:

A później tymi rękami dotknie klamki od sklepu, którą ty dotkniesz. Tacy ludzie to siedlisko bakterii, zarazy, bomba biologiczna. Siadając w autobusach, dotykając poręczy wymieniamy sie z kimś takim zarazą fuu. Wszy ubraniowe, glowowe wszystko można złapać :/

Tacy ludzie? Jak będziesz kiedyś w jakiejkolwiek większej toalecie, to zwróć uwagę ile osób po 'załatwieniu sprawy' myje w ogóle ręce.

Spooky action at a distance

youtube.com/watch?v=TUGZnd0LrQo
Zgłoś
Gumisgogo 2019-11-04, 16:30
Łooooo skerwesyn na twardo walił, a mi się to rzadko zdarza...

;D
Zgłoś
Hrabia Drapula 2019-11-04, 16:46
dziurę w kieszeni miał i trufle gubił jak na American Pie

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów