📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
59 minut temu
Za ten podkład...za ten filmik...PIWKO!!
Szkoda, że kierowca tira nie miał kija i mu drugiej łapy nie połamał.
@Up
Przepraszam wywrotki
@Up
Przepraszam wywrotki
TymoOon napisał/a:
Szkoda, że kierowca tira nie miał kija i mu drugiej łapy nie połamał.
@Up
Przepraszam wywrotki
Dobrze że przeprosiłeś wywrotki inaczej musiałyby się pogniewać
Wkurwiają mnie takie chujki. Wszyscy normalnie jadą a tu raptem jednemu się tak spieszy, że jakby mógł to by po tobie przejechał.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Jak to jest, że oni zawsze na tylnym siedzeniu mają jakiegoś pala ? Zupełnie tego nie pojmuje. Penie dlatego że mieszkam w Polsce.
Nie chcę nic mówić, ale tytuł i podpis filmiku się wykluczają.
Kurwa, piwo za podkład!
Klient w krawacie jest mniej awanturujący się. Takim cwaniakom zawszę życzę końca na drzewie.
Wyniki sprzedaży sprzętu sportowego jednogłośnie wskazują, że baseball to najpopularniejszy sport w Rosji
Rozumiem, że każdy rusek ma w wyposażeniu obowiązkowym samochodu bejsbola tak jak apteczkę i gaśnicę?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów