Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Halo, wstawaj, zesrales się przez sen.
Idąc twoim tokiem myślenia, nikt kto skacze na łeb nie złamie sobie kręgosłupa bo w wodzie się nie da
no raczej dno jeziora nie cofa się i nie amortyzuje uderzenia , chyba że jest metr mułu co może urtawać zdrowie
Dla imbecyli nade mną, którzy są przekonani, że facetowi się nic nie stało:
Gość wygląda, jak by mu dzieciak wbił dupą łeb do środka. Kręgi szyjne skompresowane do formatu RAR.
pier dolisz . obejrzyj sobie ciosy bokserskie w slow motion, każdy wygląda jakby miał spowodować cięzki nokaut. Też uważam, że facetowi nic się powaznego nie stalo
no raczej dno jeziora nie cofa się i nie amortyzuje uderzenia , chyba że jest metr mułu co może urtawać zdrowie
pier dolisz . obejrzyj sobie ciosy bokserskie w slow motion, każdy wygląda jakby miał spowodować cięzki nokaut. Też uważam, że facetowi nic się powaznego nie stalo
Co ma cios bokserski do tego uderzenia. Przecież to jest w zupełnie innym kierunku rozłożona siła. Nie wiem czy zauwazyłeś, ale w ciosy nie idą od góry głowy...
Nawet szkoda tracić czas na dyskusje skoro nie widzisz różnicy. Ciekawe gdzie w tym przypadku rozeszły się wszystkie siły. Bo wydaje się, że na konkretne kręgi, które nie są trwałe.
Co wy kurwa pierdolicie, jakie warzywo, chyba każdy z was jebanych ciot nigdy nad wodą nie był ja pierdole co za pokolenia rosną
Hahahaha ale dodatkowo stary piękny jak typowy ziemniak cebulak
Ty swój pierwszy wypad nad wodę zapewne masz przed sobą
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów