📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
5 lat, ja pierdole.
Widać co jej po łbie chodziło.
Na celi to chłopaków się wszyscy będą bali, nie ma co.
ten tvn juz calkiem zszedl na psy dzisiaj u mnie w miescie podczas remontowania chodnika znalezli 50 pociskow z II wojny swiatowej, ale jak widac kradziez loda to niezwykle wydarzenie co musi cala Polska ogladac
co to jest wspólnig?
Boże... połowa z was to idioci. Grozi im do 5 lat bo tyle jest napisane w ustawie w której pisze też, że sąd może orzec grzywnę, areszt lub więzienie od 3 miesięcy do 5 lat. Za taki wybryk sąd może co najwyżej grzywnę dać ale jako, że policjant nie jest sędzią to zazwyczaj mówi jaka grozi maksymalna kara aby przestrzec innych - jak widać po komentarzach tutaj to działa. Poza tym definicja słowa penetracja dziedziaczki:
penetracja
1. «docieranie dokądś i przeszukiwanie jakichś miejsc w celach badawczych»
2. «przedostawanie się obcych wpływów lub idei do jakichś środowisk»
3. «zagłębianie się, wnikanie w coś»
penetracja
1. «docieranie dokądś i przeszukiwanie jakichś miejsc w celach badawczych»
2. «przedostawanie się obcych wpływów lub idei do jakichś środowisk»
3. «zagłębianie się, wnikanie w coś»
Pewnie, gdyby był wśród tej ferajny syn policjanta, to sprawa rozeszłaby się po kościach i nie byłoby tematu dnia w telewizji.
5 lat za kradzież atrapy loda ?
To ja wypierdalam zakumplować się z breivik'iem pogwałce podymam troszke pozabijam i do polski wracam
za 5 lat
To ja wypierdalam zakumplować się z breivik'iem pogwałce podymam troszke pozabijam i do polski wracam
za 5 lat
michal2000, Jak znasz tak dobrze te ustawy i kilka znaczeń dla jednego pojęcia, to czemu jeszcze nie obaliłeś tego rządu?
ps:temat loda pani policjantce jest tak mocno znany , że myślała o doustnej penetracji
niezłą wixe miała
niezłą wixe miała
Oni nie dostana 5 lat cymbały, serio myślicie, że by im tyle dojebali za plastikową atrapę?
Tak jak @Leroy napisał, skończą co najwyżej z grzywną na karku.
Tak jak @Leroy napisał, skończą co najwyżej z grzywną na karku.
To byli napewno Chorzowscy to jest sklepik przy AKS CHORZÓW a dokładniej Carrefour... dobrze poznaje te rejony.... Tylko Chorzowskim kibicom się tak nudzi... tak samo jak kopać w sześciu... 2 kolesi którzy stoją sobie z dziewczynami .... za nic... a skąd to wiem ? bo to mi skakali po głowie z nudów :/ .... zero litości dla takich pierdolonych imbecyli.... jeszcze stos pał wpierdolić na komendzie.... tak wiem wiem zaraz mi powiedzą gimbusy że za Policją stoję.. nie nie stoję ! ale jak złapią jednego... drugiego.... z takiej pierdolonej patologii... to może odechce im się takich głupich zabaw ! :/
Uważajcie na posty nienawiści, albowiem po sprawie cyganów Policja będzie przeglądać forum w poszukiwaniu przejawów rasizmu, nakłaniania do nienawiści etc. Tak tylko mówię.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów