📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
22 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
HAHAHAHHA
"Po krótkiej penetracji...yyyyyy (o kurwa co ja powiedziałam...) ....zatrzymali sprawców."
"Po krótkiej penetracji...yyyyyy (o kurwa co ja powiedziałam...) ....zatrzymali sprawców."
no to teraz mają dupska przygotowane, dostaną mydło bez sznurka
Kurwa i to się obiło o prasę... Ja pierdole my kiedyś zajebaliśmy 2 metrową figurę słonia z rynku, ledwo ją udźwignęliśmy. Patrol policji zatrzymał nas po jakiś 300m, byliśmy zmordowani i ledwo żywi. A oni nawet nie myśleli, żeby to zgłaszać bo wiedzieli, że będą musieli go zabezpieczyć, powiedzieli tyko, że mamy go odnieść tam skąd go zabraliśmy, jeśli nie to nam zrobią z dupy jesień średniowiecza. Potulnie ostatkami sił dotargaliśmy słonia... A im grozi 5 lat...
Wiecie co jest najbardziej wkurwiające w tym wszystkim ? otóż pewnie ta jebana "ZUCHWAŁA KRADZIEŻ LODA " jest hitem dnia i główna wiadomością w tuskolandzie ... po co mówić o coraz większym bezrobociu i innych problemach które Nas wszystkich dotyczą .
5 lat? co za kraj... to już chyba lepiej by im wyszło zgwałcić zbiorowo sprzedawczyni tych lodów
co jest bardziej żałosne? To, że kradzież plastikowego loda to dzisiaj wiadomość dnia w ogólnopolskiej stacji, czy to że mongoły uciekali tramwajem?
"penetracja" mnie nie śmieszy. W podstawówce śpiewałem "kundel bury penetruje wszystkie dziury" psy tak mają
"penetracja" mnie nie śmieszy. W podstawówce śpiewałem "kundel bury penetruje wszystkie dziury" psy tak mają
Słuchajcie uważniej, grozi im do 5 lat, nie powiedzieli, że dostaną te 5. Za przywłaszczenie sobie cudzej rzeczy grozi od 3 miesi do 5 lat, chłopaki nie mają się o co martwić, sąd i tak pewnie złagodzi im kare, dając tylko grzywnę do zapłaty.
Ładne musieli mieć gastro żeby dwumetrowego loda zapierdolić do tramwaju.
Na główną z tym , dobre !
Oni dostaną pięć lat za jakąś głupią kradzież a inny dostanie 5 lat za to, że kogoś zabije, to jest kurwa jakiś absurd, a nie, zapomniałem, że to Polska.
"Kto ci zawsze wkłada łapę w gacie z tak wielką ochotą?
Podpowiem, nie dziewczyna, tylko jakiś obcy facet
Który mara cię po jajach mówiąc, że ma taką pracę
Raczej, wolałbym żebrać o jałmużnę na głównym
Niż brać marne pieniądze za rolę mundurowej kurwy"
Czy to było przejęzyczenie?nie sądzę.
Tak,wiem,policja jest potrzebna ale mamy chujowe prawo ,co nie zmienia faktu,że niebiescy firmują je własną mordą.
Podpowiem, nie dziewczyna, tylko jakiś obcy facet
Który mara cię po jajach mówiąc, że ma taką pracę
Raczej, wolałbym żebrać o jałmużnę na głównym
Niż brać marne pieniądze za rolę mundurowej kurwy"
Czy to było przejęzyczenie?nie sądzę.
Tak,wiem,policja jest potrzebna ale mamy chujowe prawo ,co nie zmienia faktu,że niebiescy firmują je własną mordą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów