📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Kurwa oczopląsu idzie dostać. W pizdu filmików, może i fajnych, ale gówno zobaczysz tak naprawdę.
matiss947 napisał/a:
"People are awesome"
A połowa treści tego filmiku dotyczy zwierząt...
A myślisz, że niby kto tresował te wszystkie zwierzęta, Reksio w duecie z Myszką Mickey?
irytuje mnie brak ostrzeżenia ministra zdrowia o muzyce jaka jest w filmie...
Shirley Bassey - Diamonds are forever (Butch Clancy Dubstep Remix)
Proszę bardzo
Proszę bardzo
A ja dam browar za muzykę. Dzięki niej przypomniałem sobie jak robiłem przy obróbce metalu. To były czasy.
siekkkrzy napisał/a:
Wy narzekacie przed kompem siedzicie i wam chujowo. To może by tak wyjść z domu i coś ze sobą zrobić? Mnie ten filmik motywuje, a nie przybija. Ci ludzie są tacy jak my, a różnią się tym że kiedyś powiedzieli sobie: "Kurwa, co ja robię ze swoim życiem". A my nie możemy? Możemy. Więc drodzy sadyści, ruszajcie dupy, i weźcie się za coś co przyniesie Wam zabawę (albo jakiś ciekawy materiał na HARD'a )
Czym się różnimy ? Pojemnością portfela... (przynajmniej ja, żeby nikogo nie obrazić)
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów