📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kompilacja fajna, szkoda tylko że okraszona taką chujową jak na mój gust muzyką
Szacun dla nich wszystkich, nie ważne czy to ich praca, hobby czy po prostu rozrywka, mogą oderwać się od szarej rzeczywistości, a nie jak ja... pół życia na sadolu
Wy narzekacie przed kompem siedzicie i wam chujowo. To może by tak wyjść z domu i coś ze sobą zrobić? Mnie ten filmik motywuje, a nie przybija. Ci ludzie są tacy jak my, a różnią się tym że kiedyś powiedzieli sobie: "Kurwa, co ja robię ze swoim życiem". A my nie możemy? Możemy. Więc drodzy sadyści, ruszajcie dupy, i weźcie się za coś co przyniesie Wam zabawę (albo jakiś ciekawy materiał na HARD'a )
ps. fajnie jest robić w reklamie i marketingu i tworzyć takie gówna dla gimbazjady!
Siij z tą pseudo kompilacją okraszoną zdupczoną muzyką o niczym.
ps. fajnie jest robić w reklamie i marketingu i tworzyć takie gówna dla gimbazjady!
Uwielbiam takie kompilacje. Od razu uświadamiają mnie jak chujowe i nudne jest moje życie.
Jeśli ktoś zna nazwę utworu w tle to prosiłbym o podanie go
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów