📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Pierwsze słysze. Zajebista nuta, faktycznie dodaje klimatu. Zajebista jak 100 chujów. Błagam ile można!?
Była muzyka z piratów z karaibów, muzyka z requiem dla snu i wiele innych chujowych kopiowanych nawet do filmików ze sraniem, za to SAIL jest tak zajebiste, że znudzić się nie może! Aż dziw bierze, że filmik nawet jest dobrze zmontowany, lubiędobrze wykonaną robotę gdy kadry pasują pod muzyczkę i tu powinien być Oskar i 7 Zbigniewów nie to co dla jakiegoś gniota pt "operacja argo" (srargo smoleńsk kurwa!)
Działał bym jak bym miał kasę na narty lub snowboard i wyjazd w góry, skoki spadochronowe, odrzutowiec, kombinezon z kółkami, podróż do kanionu. Ale na szczęście mam bmx'a Filmik dobry
Za wypożyczenie sprzętu do snowboard-a (decha, buty, kask, gogle) na prawie cały dzień zapłaciłem 42 zł! + 30zł na bęzynę Wiec nie gadajcie mi tu o kasie! Wystarczą chęci ! Nie mówię od razu o skakaniu ze spadochronem, ale można robić naprawdę fajne rzeczy za drobne sumy Jedna balanga mniej i już jest na wypad !
Spoko, w majówkę ma być pogoda, to odpalę swojego myśliwca który stoi za garażem i sobie polatam.
No ja właśnie działam , siedzę na sadisticu i oglądam co raz to nudniejsze wstawki
Chuj w dupę autorowi, jak można zjebać tak dobry film ,w pierwszej scenie,: Les chevaliers du ciel podstawiając pod niego Avolnation: Sail. Ci, którzy widzieli film wiedzą o czym mówię...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów