Filmik o umiejętnościach bardzo słynnego po ostatnim meczu Barcelona - Real pana Pepe.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pepe to jest idiota, ale dzięki niemu piłka nożna ma bardziej sadystyczny wydźwięk i to liga hiszpańska - nie spotykane
Pepe jest zawodnikiem kontrowersyjnym, ale bardzo skutecznym. Akcja z Danim Alvesem mnie nie przekonała bo barcelona bardzo symuluje (tak jak z resztą sam pepe w ostatnim GD). Z chęcią chciałbym zobaczyć czy pepe byłby takim kozakiem w meczu ligi angielskiej, tam się nie ma uspokajania tylko jest ostra walka, a taki pepe zgrywa kozaka w lidze hiszpańskiej gdzie grają same baby...
kurwica mnie bierze jak to ogladam
up@oskar19
To wyjdź !
Moim marzeniem jest, żeby Pepe spróbował sił w UFC, szczególnie w walce z Aldo albo Andersonem Silvą
To wyjdź !
Moim marzeniem jest, żeby Pepe spróbował sił w UFC, szczególnie w walce z Aldo albo Andersonem Silvą
ksw pepe vs rooney blz
no dobra pepe vs pudzian tez da rade
@upBulbi3232eg tak odrazu ufc z Fedorem
no dobra pepe vs pudzian tez da rade
@upBulbi3232eg tak odrazu ufc z Fedorem
Fakt jestem bardzo za realem ale ostatnio pepe bardzo przegina. Nic tego nie zmieni taki jest charakter jego grania. W ostatnim starciu na filmiku z alvesem on go nie dotkna nawet. Zobaczcie na innych filmikach z zoomem
To jest piłka nozna!!!! Takie sytuacje sie będą zdarzać w piłce! Pepe gra na pozycji obroncy, i przeróżne faule będą się zdarzać. A niby co ma robić? Teraz po takich sytuacjach przeciwnik 2 razy pomysli zanim bedzie mu się chciało grać 1na 1 z nim. Czemu nie piszecie co robił fabregas gdy kopał leżącego coentrao???
O co, kurwa Wam chodzi?
W końcu Barca nie musi juz udawać fauli... .
W końcu Barca nie musi juz udawać fauli... .
Przeczytając tytuł pomyślałem o sieci marketów Real. Niestety... tylko jakaś skakająca małpa.
to nie jest gra dla ciot
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów