reklama Pepsi z udziałem Snoop Doga.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
NiggaFromNR napisał/a:
Jak dorosne, to chcę być nim
Jak dorośniesz? Nie ma na co czekać, już dziś idź do Kerfura i kup zestaw małego murzyna!
Jak ktoś znajdzie kontrreklamę Coca Coli to niech wrzuci! Z chęcią zobaczę jak Pepsi jest zrównywane z ziemią ;p Coca Cola FTW!
Snoop dog wygląda jak kulawy jamnik po rekonwalescencji.
NiggaFromNR napisał/a:
Snoop DOGG kurwa.
walić Ciebie i Twojego Richarda ;P Snoop to najzajebistszy gościu na świecie. Całę życie zbakany i wylajtowany. Jak dorosne, to chcę być nim
Kurwa, pojebany? Chcesz być murzynem? No chyba, że cyganem jesteś to wtedy awans społeczny.
ale i tak pepsi < coca-cola.
NiggaFromNR napisał/a:
Snoop DOGG kurwa.
walić Ciebie i Twojego Richarda ;P Snoop to najzajebistszy gościu na świecie. Całę życie zbakany i wylajtowany. Jak dorosne, to chcę być nim
a ty kurwo gowno wiesz o Snoopie jak on byl cale zycie na lajcie wg.ciebie .
@ungubungu po Twoim nicku wnioskuję, że nie masz w głowie absolutnie nic
@Pan Fasola z tego co widzę, to Ty jesteś pierdolonym katolem zapatrzonym ślepo w skurwiały PIS. Nic gorszego być nie może
@donwaz1899 to może mi prawiczku powiesz coś, czego nie wiem, co? Tylko nie bierz informacji z wikipedii, jeśli Cie na to stać
@Pan Fasola z tego co widzę, to Ty jesteś pierdolonym katolem zapatrzonym ślepo w skurwiały PIS. Nic gorszego być nie może
@donwaz1899 to może mi prawiczku powiesz coś, czego nie wiem, co? Tylko nie bierz informacji z wikipedii, jeśli Cie na to stać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów