reklama Pepsi z udziałem Snoop Doga.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
w polsce mają za małe jaja, żeby w taki sposób reklamować swoją markę (dotyczy też innych produktów).
jedynie saturn i media się tak reklamowały ale tylko dlatego, że to jeden koncern....
jedynie saturn i media się tak reklamowały ale tylko dlatego, że to jeden koncern....
@Conscribo, dokładnie i tylko te 2 sklepy nawzajem się reklamują, żeby zyskać klientów w obydwu.
uwielbiam to:
"poproszę podwójnego bigmca, wieśmaka, 4 cheesburgery, duże frytki i colę zero"
Nie wspominając o tym że produkt by w ogóle nie powstał gdyby ktoś kurwa nie wychodził z kuchni
"poproszę podwójnego bigmca, wieśmaka, 4 cheesburgery, duże frytki i colę zero"
Nie wspominając o tym że produkt by w ogóle nie powstał gdyby ktoś kurwa nie wychodził z kuchni
czarni, kuchnia itd. to ma smieszyc. A ciagle powtarzanie tego samego zartu mi sie przejadlo i zaczyna irytowac i smierdziec rasizmem i innymi rzeczami.
W Polsce ta reklama wyglądała by tak :
Zamiast Snoopa wyszedłby Rychu Peja z hasłem "wiecie co z nim zrobić!" po czym kilku jp debili pobiło by tego typa co cole układał.
"Kiedy ja piłem pepsi... !"
Zamiast Snoopa wyszedłby Rychu Peja z hasłem "wiecie co z nim zrobić!" po czym kilku jp debili pobiło by tego typa co cole układał.
Weź się puknij w łeb.
SDY napisał/a:
Walić Snoop Doga, Richard Speight Jr. jest:D
walić Ciebie i Twojego Richarda ;P Snoop to najzajebistszy gościu na świecie. Całę życie zbakany i wylajtowany. Jak dorosne, to chcę być nim
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów