Prawa ręka wyżej robię kurde zamach marze o karierze w europie i stanach.Czego nauczyłem się na sadolu: nigdy nie stawać na głowie, nigdy nie skakać ze skały do wody, nigdy nie biegać przy basenie, nigdy nie skakać z dachu, nigdy nie dawać się podjudzać znajomym do głupoty, zawsze patrzeć 5 razy przy przejściu dla pieszych, idąc ulicą bez chodnika zawsze spoglądać za siebie, nie ufać czarnym, nie udać cyganom i tym podobnym i wiele wiele innych przydatnych lekcji. Dziękuję
Mam tak samo. A kumplowi co kupił 100-konnego ścigacza jako pierwszy motocykl też pokazałem mix wypadków w celach edukacyjnych. W sumie gówno to daje: następnego dnia kobieta przejechała mi 5 metrów przed pojazdem - nie zauważyła stopu. Nawet nie zdążyłem musnąć hamulca. Więc mimo wszystko co ma być to będzie
Czego nauczyłem się na sadolu: nigdy nie stawać na głowie, nigdy nie skakać ze skały do wody, nigdy nie biegać przy basenie, nigdy nie skakać z dachu, nigdy nie dawać się podjudzać znajomym do głupoty, zawsze patrzeć 5 razy przy przejściu dla pieszych, idąc ulicą bez chodnika zawsze spoglądać za siebie, nie ufać czarnym, nie udać cyganom i tym podobnym i wiele wiele innych przydatnych lekcji. Dziękuję
ja jeszcze zawsze pamietam zeby nie silowac sie na reke.dzieki
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów