Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A te femenystki to niech sobie szukają do usranej śmierci takiego faceta jak ja. Skończą ze skurwielem, który będzie je prał po ryju i poniżał. Normalny człowiek taką kobietę omija bardzo szerokim łukiem -- grozi pretensjami za byle co + rozwodem w okolicach klimakterium.
A te femenystki to niech sobie szukają do usranej śmierci takiego faceta jak ja. Skończą ze skurwielem, który będzie je prał po ryju i poniżał. Normalny człowiek taką kobietę omija bardzo szerokim łukiem -- grozi pretensjami za byle co + rozwodem w okolicach klimakterium.
I jeszcze o gwałt posądzi
Niestety takie przypadki się zdarzają. Najpierw lgną do chamów jak muchy do gówna, a potem "łoo laboga, toć łon pijak i bije". Logiki kobiety nie pojmiesz. Skąd się takie kurwiska biorą, chuj to wie.
To już propaganda femenu dotarła na sadola ? ? ? ? ? ? ? koniec świata, do Rosji czas uciekać.
Ok, won, tylko pokaż najpierw czy bedzie za czym płakać
Ok, won, tylko pokaż najpierw czy bedzie za czym płakać
chłopaki nie płaczą. frajerze
Jeśli kobieta zachowuje się jak kobieta a nie jak zwierze to należy się jej szacunek . Nie ubliżając zwierzętom .
Niemniej są ludzie dla których ta figurka jest bardzo ważna i stawianie jej na kiblu jest dla nich bolesne. Nikt nie każe Ci wierzyć (tu nie kurwa Afganistan), ale szanuj wiarę innych jeśli chcesz żeby oni szanowali Ciebie i Twój wybór.
Nie rozumiem i przestałem się już starać zrozumieć przywiązanie ludzi do czegoś, czego istnienia nie są pewni. Podobnie, nie wyobrażam sobie, by ktokolwiek w jakikolwiek sposób był w stanie mnie urazić tekstem o ateizmie.
Nie "Krk" tylko "krk". Nie "allah" tylko "Allah". Wielka litera w połączeniu z rzeczownikami pospolitymi nie musi pełnić funkcji emotywnej, natomiast zasad pisowni powinno się przestrzegać.
Forma Krk jest poprawna. Kościół jako wspólnotę ludzi wierzących piszemy wielką literą, a kościół jako budynek - małą, ignorancie.
Forma allah jest poprawna zważywszy na fakt, iż wieprzowy chuj w dupę kozojebom.
Pozdrawiam
wiesz co prawdopodobnie jak ja zostałeś ochrzczony, przyjąłeś 1 komunie itp. Dorosłeś i olałeś większość dogmatów i zasad Krk. Tyle nas łączy jak znakomitą większość Polaków.
Niemniej są ludzie dla których ta figurka jest bardzo ważna i stawianie jej na kiblu jest dla nich bolesne. Nikt nie każe Ci wierzyć (tu nie kurwa Afganistan), ale szanuj wiarę innych jeśli chcesz żeby oni szanowali Ciebie i Twój wybór. Chyba, że Twój wybór to allah wtedy na szacunek nie masz co liczyć
PS "bul"? Bronek to Ty?
Trochę szacunku dla urzędu Prezydenta, w przeciwieństwie do twoich czarów on istnieje.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów