📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
raf-ret napisał/a:
i bul dupy katoli za panienkę na kiblu
wiesz co prawdopodobnie jak ja zostałeś ochrzczony, przyjąłeś 1 komunie itp. Dorosłeś i olałeś większość dogmatów i zasad Krk. Tyle nas łączy jak znakomitą większość Polaków.
Niemniej są ludzie dla których ta figurka jest bardzo ważna i stawianie jej na kiblu jest dla nich bolesne. Nikt nie każe Ci wierzyć (tu nie kurwa Afganistan), ale szanuj wiarę innych jeśli chcesz żeby oni szanowali Ciebie i Twój wybór. Chyba, że Twój wybór to allah wtedy na szacunek nie masz co liczyć
PS "bul"? Bronek to Ty?
@ kkndkkndkknd
No dobra, ale skoro Bóg jest wszędzie, to widzi jak sram i słyszy jak posuwam dziewczynę, więc o co Ci chodzi? Big Brother?
No dobra, ale skoro Bóg jest wszędzie, to widzi jak sram i słyszy jak posuwam dziewczynę, więc o co Ci chodzi? Big Brother?
...Rowerzysta... napisał/a:
@ kkndkkndkknd
specjalistą od religii nie jestem, ale sranie chyba nie jest grzechem?
kkndkkndkknd napisał/a:
specjalistą od religii nie jestem, ale sranie chyba nie jest grzechem?
Nie chodzi o to, że grzech. Trochę to krępujące jak ktoś widzi, że srasz?
kkndkkndkknd napisał/a:
wiesz co prawdopodobnie jak ja zostałeś ochrzczony, przyjąłeś 1 komunie itp. Dorosłeś i olałeś większość dogmatów i zasad Krk. Tyle nas łączy jak znakomitą większość Polaków.
Niemniej są ludzie dla których ta figurka jest bardzo ważna i stawianie jej na kiblu jest dla nich bolesne. Nikt nie każe Ci wierzyć (tu nie kurwa Afganistan), ale szanuj wiarę innych jeśli chcesz żeby oni szanowali Ciebie i Twój wybór. Chyba, że Twój wybór to allah wtedy na szacunek nie masz co liczyć
a kogo on obraził? on tylko napisał jak zareagują ludzie na obrazek, juz nie ma sie o co spierdalac to trzeba cos wymyslic
up
raf-ret, ...Rowerzysta..., bizzy, okurw4,
ja pierdole ja nie jestem osobą wierzącą, a już na pewno nie członkiem KrK. Nie będę bronił przed Wami wiary, której nie wyznaje. Jedynie szanuje osoby religijne. Tyle
ja pierdole ja nie jestem osobą wierzącą, a już na pewno nie członkiem KrK. Nie będę bronił przed Wami wiary, której nie wyznaje. Jedynie szanuje osoby religijne. Tyle
Matka Boska Kiblowska
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów