📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:56
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Problem z drabiną
- teraz popularne
exceptional napisał/a:
Zważ na to ile ona ma lat. W czasach kiedy chodziła do szkoły nie uczono angielskiego, tylko rosyjskiego i niemieckiego.
zajebiscie!!! muszę zapierdalać 5 lat na podatki by ona mogła dostać miesięczną pensję a Ty jej jeszcze kurwa bronisz?? Na bank jesteś jej synem Ty przychlaście
SilesianHunter napisał/a:
Chuj mnie to obchodzi ile ma ona lat. Może mieć nawet sto, jak pcha swoje hemoroidy na państwowy, publiczny stołek to robi to za moje siano i powinna popierdalać w każdym głównym języku UE, a jak nie, to niech ze swojej pierdolonej, nie małej pensji się douczy.
Również mnie to pierdoli że nie uczyła się angielskiego w szkole, w dodatku dodam że poziom edukacji angielskiego w szkołach jest tak rozwinięty że zostawię to bez komentarza - więcej języka się nauczyłem gdy miałem menu w telefonie po angielsku czy bądź też gry na PC czy PS'ie...
KingOfEvil napisał/a:
Również mnie to pierdoli że nie uczyła się angielskiego w szkole, w dodatku dodam że poziom edukacji angielskiego w szkołach jest tak rozwinięty że zostawię to bez komentarza - więcej języka się nauczyłem gdy miałem menu w telefonie po angielsku czy bądź też gry na PC czy PS'ie...
To jest rozwinięty czy nie jest rozwinięty? Jak tak to jak jest rozwinięty? Naprawdę, ludzie kurwa, artykułujcie poprawnie swoje myśli bo czasem się tego czytać nie da.
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów