📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Zważ na to ile ona ma lat. W czasach kiedy chodziła do szkoły nie uczono angielskiego, tylko rosyjskiego i niemieckiego.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
pewnie zarabia ponad 10 tysi...powinna pozdrowić polisz end englisz student
( . .)
c(")(")
This is bunny.
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
kto to kurwa jest ?!?!
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Jak się wie, że się można zbłaźnić, to do takich rzeczy typuje się osobę, która zna angielski lub zbłaźni się za nas.
Od razu mi się przypomniało
"czytam co pisze"- ja pierdole.Skąd ona ma znać angielski,skoro po polsku mowić nie umie.
BongMan napisał/a:
Zważ na to ile ona ma lat. W czasach kiedy chodziła do szkoły nie uczono angielskiego, tylko rosyjskiego i niemieckiego.
Chuj mnie to obchodzi ile ma ona lat. Może mieć nawet sto, jak pcha swoje hemoroidy na państwowy, publiczny stołek to robi to za moje siano i powinna popierdalać w każdym głównym języku UE, a jak nie, to niech ze swojej pierdolonej, nie małej pensji się douczy.
Mogą sobie miliony ZARABIAĆ, bo to co teraz robią (wszyscy) to zwykła kradzież. Suka nawet nie umie przeczytać paru słów. Kurwa by chociaż Microsoft Sama odpaliła żeby to przeczytał i by sie na pamięć nauczyła.
Noż kurwa.
Mogą sobie miliony ZARABIAĆ, bo to co teraz robią (wszyscy) to zwykła kradzież. Suka nawet nie umie przeczytać paru słów. Kurwa by chociaż Microsoft Sama odpaliła żeby to przeczytał i by sie na pamięć nauczyła.
Noż kurwa.
A tak jeszcze nawiasem mówić,to czego chcieć od radnych,polityków i innej hołoty,skoro ich szef, niejaki Lechu, będąc prezydentem nie znał słów hymnu? Wszystkich do wora i wór do jeziora. Na całym świecie tylko wstyd przynoszą Polsce,szmaciarze.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów