Ma talent?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Jak zwykle w Posce mu nie wyszło i musi zapierdalać pewnie na budowie za granicą..
Lepiej się słucha tej nuty z kolesiem walącym w butelki i garnki niż bez niego
Nie zapierdala na budowie za granicą, przeczytaj tytuł oryginalny z YT.
Gość na tych garnkach i baniakach z wodą jest o wiele bliżej muzyki niż ten kał z radia. Właściwie gdyby nie jego fajne solo patykami nie dałbym rady tego wysłuchać w całości
Bugini napisał/a:
Gość na tych garnkach i baniakach z wodą jest o wiele bliżej muzyki niż ten kał z radia. Właściwie gdyby nie jego fajne solo patykami nie dałbym rady tego wysłuchać w całości
Ojojoj, cóż za meloman
makaba napisał/a:
Ojojoj, cóż za meloman
Tobie się to podoba? Jak się napiję mogę słuchać disco polo ale nigdy jakichś pierdów na zaciętych pętlach, odgłosy remontu mają więcej fantazji i polotu niż to coś
leworęczny to chuj z nim
Safri Uno
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów