18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Huherko 2011-12-02, 15:11 4
DemostenesSięgaPoMydełko napisał/a:

Tak się gra na perkusji!

Czy tylko ja tu widzę, zbzikowaną perkusję? xD

Zgłoś
leszek1987 2011-12-02, 15:23
pewnie z wojska zapamiętał
Zgłoś
borisklinga 2011-12-02, 15:26
a ja tu widze flagę, nasuwa mi sie pytanie ktory polski zespol wywiesza flage narodowa na swoim koncercie ?? gdzie wasz patriotyzm ? ale macie racje, polska muzyka jest tak gowniana ze nawet sie nie przyznawajcie skad jestescie

Zgłoś
kreesperss 2011-12-02, 15:33 1
Pener666 napisał/a:

dlaczego?

Cytat:

4.6. Komentarze reprezentujące niski poziom kultury autora będą usuwane. W celu utrzymania przejrzystości forum, usuwane będą również komentarze zawierające tylko jedno słowo lub nadmiar emotikonek.

Nie to żebym się czepiał
Zgłoś
DemostenesSięgaPoMydełko 2011-12-02, 15:34
xScypion napisał/a:

ta grupa z w żółtych kamizelach, co to za jedni?

Rick K. and the Allnighters
Ich strona - rickkandtheallnighters.com/
Zgłoś
Azazel91 2011-12-02, 15:41
@borisklinga

Widze że kolejnego warna poszukujesz Poza tym chyba na niewielu koncertach byłeś jak polskiej flagi tam nie widziałeś...
Zgłoś
quarenas 2011-12-02, 15:58
jeśli jakiś mały chinol zrobi to lepiej szybciej i taniej to stawiam każdemu sadyście piwo
Zgłoś
mks 2011-12-02, 16:25 2
Tu przynajmniej jest na co popatrzeć :

I ostatni - rodzynek:
Zgłoś
Pener 2011-12-02, 16:31 1
kreesperss napisał/a:

Nie to żebym się czepiał

Ślepy jesteś?
ja widzę więcej niż jedno słowo w tym komentarzu...
Zgłoś
Magnic 2011-12-02, 18:24
Mi się najbardziej podoba główny film a nie te w komentarzach. Gość pokazuje co to jest gra na bębnach a nie gra w kapeli. Nakur*a mocno i jest na co popatrzeć mimo, że zaledwie 50% filmu to jakaś melodia.
Zgłoś
kijemWoko69 2011-12-02, 19:11
~Pener666 daj sobie chociaż ostrzeżenie :p
Zgłoś
Pener 2011-12-02, 19:13
kijemWoko69 napisał/a:

~Pener666 daj sobie chociaż ostrzeżenie :p

nie da się sobie samemu
Zgłoś
grot 2011-12-03, 13:50
Bardziej akrobata niz perkusista.
Zgłoś
Pener 2012-01-09, 14:53 1
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów