no, wychodzi mu to
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
DemostenesSięgaPoMydełko napisał/a:
Tak się gra na perkusji!
Czy tylko ja tu widzę, zbzikowaną perkusję? xD
pewnie z wojska zapamiętał
a ja tu widze flagę, nasuwa mi sie pytanie ktory polski zespol wywiesza flage narodowa na swoim koncercie ?? gdzie wasz patriotyzm ? ale macie racje, polska muzyka jest tak gowniana ze nawet sie nie przyznawajcie skad jestescie
4.6. Komentarze reprezentujące niski poziom kultury autora będą usuwane. W celu utrzymania przejrzystości forum, usuwane będą również komentarze zawierające tylko jedno słowo lub nadmiar emotikonek.
Nie to żebym się czepiał
xScypion napisał/a:
ta grupa z w żółtych kamizelach, co to za jedni?
Rick K. and the Allnighters
Ich strona - rickkandtheallnighters.com/
@borisklinga
Widze że kolejnego warna poszukujesz Poza tym chyba na niewielu koncertach byłeś jak polskiej flagi tam nie widziałeś...
Widze że kolejnego warna poszukujesz Poza tym chyba na niewielu koncertach byłeś jak polskiej flagi tam nie widziałeś...
jeśli jakiś mały chinol zrobi to lepiej szybciej i taniej to stawiam każdemu sadyście piwo
kreesperss napisał/a:
Nie to żebym się czepiał
Ślepy jesteś?
ja widzę więcej niż jedno słowo w tym komentarzu...
Mi się najbardziej podoba główny film a nie te w komentarzach. Gość pokazuje co to jest gra na bębnach a nie gra w kapeli. Nakur*a mocno i jest na co popatrzeć mimo, że zaledwie 50% filmu to jakaś melodia.
~Pener666 daj sobie chociaż ostrzeżenie :p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów