Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie promujcie tego "odmiennego punktu widzenia" waginosceptyków. To całe rozdawnictwo w postaci 500+, 13 emerytura, emerytura dla matek z czworgiem dzieci to chory pomysł. Na który zwykły człowiek musi pracować i tak naprawdę (w przypadku osoby wykształconej - singla - któremu obrywa się najbardziej) bo tak naprawdę, jest karany za pracę chociażby podatkiem dochodowym, o vat-cie i innych podatkach nie wspominając Zarabiając 5 k PLN brutto, oddaję na tę wszelką "maść post-społeczną" 1,5 k PLN.
No tak... Ale na Singla też trzeba pracować.... Singiel nie płodzi dzieci a więc nie tworzy kolejnego pokolenia które będzie uzupełniało system emerytalny.
Nie promujcie tego "odmiennego punktu widzenia" waginosceptyków. To całe rozdawnictwo w postaci 500+, 13 emerytura, emerytura dla matek z czworgiem dzieci to chory pomysł. Na który zwykły człowiek musi pracować i tak naprawdę (w przypadku osoby wykształconej - singla - któremu obrywa się najbardziej) bo tak naprawdę, jest karany za pracę chociażby podatkiem dochodowym, o vat-cie i innych podatkach nie wspominając Zarabiając 5 k PLN brutto, oddaję na tę wszelką "maść post-społeczną" 1,5 k PLN.
Zarabiając 5000 oddajesz 1500? Dolicz jeszcze koszty pracodawcy.
Nie zapomnij też o podwyższonej cenie paliwa.
Zarabiając 5000 oddajesz 1500? Dolicz jeszcze koszty pracodawcy.
Nie zapomnij też o podwyższonej cenie paliwa.
Zgadzam się, 1,5k PLN oddaję na starcie, z czego oczywiście pracodawca musi za mnie zapłacić ponad 1 k PLN. Czyli już Państwo zarabia na mnie 2,5 k PLN, natomiast ja otrzymuje 3,5 k PLN. Doliczyć VAT, doliczyć akcyzy etc, tak naprawdę zostaje może 2 k PLN, a Państwo przejmuje 4 k PLN. Smutne i chore - być "murzynem" europy.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów