Kurwa, japońce nie przestaną mnie zadziwiać Jeżeli ktoś kiedykolwiek zastanawiał się jak to jest z perspektywy penisa, proszę, oto filmik(nagrywane kapciem, lepszej wersji nie znalazłem, nie przypierdalać się):
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chcę azjatkę za żonę! Zrobi loda i jeszcze po tym podziękuje kłaniając się w pas.
Ideał
Ideał
japońce i nie wypikselowali?!
fajny ten mlask
muszę sobie zwalić
@kpaxian
Japońce mają pikselozę jeżeli chodzi o genitalia. Ale za to to ich zryte prawo doprowadziło do stworzenia hentai, jako alternatywy. Chwała cysorzowi.
Japońce mają pikselozę jeżeli chodzi o genitalia. Ale za to to ich zryte prawo doprowadziło do stworzenia hentai, jako alternatywy. Chwała cysorzowi.
Di_ReDD napisał/a:
ich zryte prawo doprowadziło do stworzenia hentai, jako alternatywy.
A propo hentai to kolezka mi wyslal jakis czas temu taki kwas, ze malo kto by wytrzymal. Kolesie ala Streetfighter pojedynkowali sie na super ciosy penisem do dupy. Akcja w stylu ze leci koles w szlafroku z fiutem w garsci, cos tam krzyczy po japonski i mu sie ch_j zapala jakims dziwnym plomieniem i wchodzi temu drugiemu w dupe. Normalnie pelen odwiert. Walic pod hentai to juz jest kwas.
Prawie w każdym hentaiu jest tak perspektywa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów