📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:19

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ah ci romantycy
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !

podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Japonka robiąca wrzask po macaniu w metrze to chyba jakaś feministyczna nowość. Zdaje się że one na to pozwalają masowo (naczy tak było w jakimś filmie, ale nie pamiętam czy to dokument)
janlew napisał/a:
Japonka robiąca wrzask po macaniu w metrze to chyba jakaś feministyczna nowość.
Nie znam się, ale to chyba Chinka, a tam baby są raczej harde

podpis użytkownika
Hitler był lewakiemJ🤬 wszystko na wschód od Polski.
Jak się przez kilkanaście wieków topiło dziewczynki po urodzeniu w stawie bo każdy chciał mieć syna to brakuje teraz im kobiet ja się nie dziwię że facetom odp🤬la

Powinny być opłacane przez państwo k🤬y społeczne. Jak jestes stujejo jp2 gmd to szedłbys do darmowej kurewki. Skonczylo by sie dzikie macanie po autobusach mza i ztm
Teuwil napisał/a:
@CoJaTamK🤬aWiem A co ma wspólnego stulejka ze zboczeńcami?
Nie uwazasz,ze powinienies zapytac swojego lekarza, a nie mnie...?
Ja tam za gimba jak były jakieś wycieczki do kopalni albo sławnych polskich jaskiń to po prostu macałem po dupie te laski, było tak ciemno, że żadna się nie zorientowała, że to ja. Gdybym miał wtedy większe jaja to może bym i jakąś nauczycielkę obmacał

Kto nigdy nie macał dziewczyny w autobusie, niech pierwszy rzuci kamieniem.

Jorgen88 napisał/a:
on i 99% sadoli
![]()
Nawet nie próbuj sugerować nam, że należysz do tego 1%

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie