Obnażenie kolejnego kłamstwa Donia
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Czym takie filmiki różnią się od spotów wyborczych? Niczym.. Te i te śmierdzą propagandą. Smutne i żałosne.
Bo to jest propaganda. Nic nowego nie wymyśliłeś.
Tusk ma racje..przychodzą takie zjeby i sie napierdalają..''jestem dupny i łysy to moge komuś wjebać''..wielcy kibole co nie znaja nawet zawodników
Miałem wrzucić, ale stwierdziłem że za dużo tematów stricte "kibolskich" już mamy na tym forum, isię nie przyjmie... I coś czuję że temat się już przejadł...
Osoby o swiadomosci poru chca obalac rzady...Witamy w bantustanie. Taka polskosc to nienormalnosc. NiezaleznaTV jest do granic obrzydliwosci przepelniona znamionami przekazu jednostronnego, niedialektycznego ,ograniczonego i intencyjnego. To jest propagandowy chlam. w zadnym wypadku nie pochawalam rzadow tuska , czy w ogole politykow, ale krew mnie zalewa jak banda goryli krzyczy cos , oczym nie ma zielonego pojecia.
To wy otworzcie oczy i zobaczcie , ze wasze emocje angzauje w swojawalke jeszcze wiekszy od Tuska matol.
To wy otworzcie oczy i zobaczcie , ze wasze emocje angzauje w swojawalke jeszcze wiekszy od Tuska matol.
A teraz udowodnij, że nie robisz z gęby dupy. Wymien awantury na stadionach w tym i poprzednim sezonie POZA Pucharem Polski na którym sie teraz podpiera Tusk mówiąc w liczbie mnogiej o awanturach. Dawaj "zjebie"
Cytat:
ale krew mnie zalewa jak banda goryli krzyczy cos , oczym nie ma zielonego pojecia.
Dzisiaj "Tóskobus" jest na Śląsku. Idź i się przekonaj czy mają pojęcie czy nie. Kibice są tak zorganizowani, że potrafią ruszyć do ludzi w Polskę a ty jak byle frajer na forum w bezpiecznym miejscu obrażasz ludzi.
Ten filmik to po prostu manipulacja. Każdy z nas może zmontować scenki jednostronnie pokazujące jakieś zjawisko, postawić dowolną tezę i w ten sposób ją udowadniać...
marian paździoch@to chyba mało widziałeś albo chodzisz na mecze 11latków pod szkoły podstawowe.. każdy normalny Ci powie że te gimbusy przychodzą tylko komuś wpierdolić
prosty przykład naszych rodaków..nic tylko kurwują
prosty przykład naszych rodaków..nic tylko kurwują
Marian Paździoch napisał/a:
A teraz udowodnij, że nie robisz z gęby dupy. Wymien awantury na stadionach w tym i poprzednim sezonie POZA Pucharem Polski na którym sie teraz podpiera Tusk mówiąc w liczbie mnogiej o awanturach. Dawaj "zjebie"
wystarczy uderzenie Starucha w Rzeźniczaka czy oplucie rodziny na meczu reprezentacji oraz mordobicie na meczu Litwa-Polska w Wilnie, już nie mówiąc o antysemitowskich, rasistowskich i homofobicznych wyzwiskach. Czy może mam dalej wymieniać?
I piszą to ludzie, ktorzy swojej osranej dupy poza komputer nie wywalili. Wybierzcie się na mecz, telewizja i Radio Maryja wam wodę z mózgu zrobiły. Nawet nie wiecie jak policja potrafi się zachowywać wobec kibiców, jak prowokują. ALe nie zobaczycie tego w telewizji. Zresztą ta cała nagonka PO na kibiców jest tylko po to, żeby zasłonić, że nic w Polsce nie zrobili, ale są zajebiści, bo zrobili zakazy. Żal mi czytać, jak wszyscy żyją stereotypem łysy dres i kibol. Ci goście są w większości bardziej inteligentni niż wy jebani napinacze. 9 października wrzuć platformę, do śmietnika!
Politykierzy do sejmu, jak ich ktoś wybierze i tam niech załatwiają swoje sprawy.
A na stadionie tylko sport, kibicowanie swojej drużynie i nic więcej.
A na stadionie tylko sport, kibicowanie swojej drużynie i nic więcej.
wolę żeby walczyli z kibolami, niż słuchać przez 4 lata o pierdolnięciu samolotu i innych spiskach
Chuja prawda. Raz byłem na meczu i to tylko drużyny drugoligowej - tam co się działo nie pozwalało na przyjście ani z dziewczyną ani z rodziną.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów