📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Ciekawe czy to ścierwo poniosło konsekwencje za złamanie prawa, choć w sumie to jest tak dziki kraj, że nie muszą mieć choćby takich przepisów ruchu drogowego jak w Polsce, względnie cywilizowanego kraju.
Ten z samochodu należy do wyższej kasty niż goście na motocyklu, więc prawidłowo przypomniał motocipom zasady społeczeństwa kastowego.
Poparł go też policjant.
Poparł go też policjant.
wu nas też była taka sytuacja że kołek zaparkował otworzył drzwi o które zawadził przejeżdżający autobus i wina była tego z autobusu.
@esa ale kołek miam wtyki w "wolnym sądzie" i sprawa załatwiona.
W trzeciej sekundzie filmu pomyślałem, że powinien im jeszcze wpierdolić kilka kijów.
Dziennikarze tvn kontra autobus w wawie i zomopis- chciał wystawić mandat kierowcy autobusu w wawie - jak się oparło o wideorejestrator w autobusie i odmówie przyjęcia mandatu to zomopisowcom rurki trochę zmiękły
tam chyba w każdym pojeździe na wyposażeniu obowiązkowym jest gaśnica, apteczka i żelazna rurka do napiedalania innych
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów