📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:46
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
fazikonik napisał/a:
Czy to volvo??
Volvo.zip i jego wielki brat, który ma w dupie pięć gwiazdek NCAP
Nie dość, że trąbi jak pojebany, to pewnie chuj jeszcze światłami mruga, że mu TIR pasek blokuje
O kurwa! czy ten most to słowiański odpowiednik wiaduktu Morandi. Łapiecie fazę, jedziecie za takim zestawem i nagle jeb, most się wali pod jego ciężarem, ale konstrukcja składa się tak jak na filmie... Ten to miał pecha, gdyby nie ten film w życiu bym nie uwierzył w takie fatum.
już pewnie do kupienia w polsce jako mało śmigany po niemcu
dhex napisał/a:
I to oto jest definicja slowa pech.
Raczej most ma limit ile ton na niego może wjechać, i wpierdolił się w pełni załadowanym tirem. Patrząc jak osobówka się złożyła to nie ma szans by była pusta.
I teraz pytanie... pech czy szczęście? Bo gdyby nie ciężarówka to wpadłby do wody Może jednak większe szanse na przeżycie były w tym wypadku...
A jednak tak patrzę na pierwsze ujęcie i chyba jednak nie
A jednak tak patrzę na pierwsze ujęcie i chyba jednak nie
Miejsce akcji: Rosja / Primorsky Oct 26, 2018
Ofiary: " Initially it was reported about the death of one person, but later they reported about the death of a female driver and a minor passenger."
Nie moge linkow dodawac jeszcze wiec zrodlo trza googlowac
Ofiary: " Initially it was reported about the death of one person, but later they reported about the death of a female driver and a minor passenger."
Nie moge linkow dodawac jeszcze wiec zrodlo trza googlowac
fazikonik napisał/a:
Żadne volvo, to mazda 323f z 1999 roku. To tłumaczy też wciąż działający klakson (japońska technologia)Czy to volvo??
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów