Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nic mu sie nie stało. Miał kask.
podpis użytkownika
Cześć. Szukam tutaj koleżanek i kolegów.
Diesel może sam odpalić.
Starych ciężarówek nigdy nie zostawiało się na biegu.
Aniafrania napisał/a:
Nie zaciągnął to zaciągnęło jego
smc napisał/a:
Diesel może sam odpalić.
Jak się uważnie przyjrzycie to zobaczycie że coś niebieskiego w lewym górnym rogu uderza od tyłu w ciężarówkę i wprawia ją w ruch więc diesel sam nie odpalił tylko coś go odpaliło na zapych a zapewne hamulec nie był zaciągnięty więc dalej pojechała już sama
pfefe napisał/a:
Jak się uważnie przyjrzycie to zobaczycie że coś niebieskiego w lewym górnym rogu uderza od tyłu w ciężarówkę i wprawia ją w ruch więc diesel sam nie odpalił tylko coś go odpaliło na zapych a zapewne hamulec nie był zaciągnięty więc dalej pojechała już sama
Faktycznie coś cofało i pchnęło na luzie pojechał wsiną w dal
jakby nierób pracował a nie się op🤬lał (stał w miejscu) to by żył
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie