Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Urwane w najlepszym momencie, momencie otwierania drzwi.
Automat do petów.
Widocznie kot niepalący
Maszyna do petowania, jak piaskowania czy szkiełkowania. Z tą różnicą, że ta obsypuje petami.
Nigdy nie zrobiłbym czegoś tak potwornego swojemu kotu czy psu.
Ja kotu też nie ale do dziś, się nie, dziwię jak suka urodziła, kundle i na wiosce się je utylizowalo w worku i do szamba. Kot pożyteczny a, pies, jeden na, lancuchu był potrzebny. Teraz każdy ma śmierdzącego kundla w domu i mało, kto po tym gownie trawniki sprząta. Dlatego zawsze w sylwestra trseba skończyć z protestami kundlarzy. Widzę srającego spa, to odpalam petardę. Szybko dupsko mu się zamyka
Koty to największe gówna jeśli chodzi o domowe zwierzęta. Zwykłe darmozjady które tylko żrą i srają, a Ci im jeszcze kurwa karmy kupują A dać im piach z budowy i niech żrą.
Sam jesteś gównem. Koty są mądre, inteligentne, miłe, sympatyczne, zabawne i ciekawe. Sprawniejsze od psiurów. Psy są z reguły głupsze i głośniejsze, potrafią bezsensownie szczekać cały dzień i noc, leją i srają gdzie popadnie, śmierdzą, żrą własne gówno i w ogóle są obmierzłe.
Obaj jesteście zjebani. Spakować plecaki i wypierdalać do szkoły.
Sam jesteś gównem. Koty są mądre, inteligentne, miłe, sympatyczne, zabawne i ciekawe. Sprawniejsze od psiurów. Psy są z reguły głupsze i głośniejsze, potrafią bezsensownie szczekać cały dzień i noc, leją i srają gdzie popadnie, śmierdzą, żrą własne gówno i w ogóle są obmierzłe.
Się kurwa kociarz znalazl. Nie wiem jakie zwierzę odpisujesz ale na pewno nie kota. Widać że masz problem jak Mahomet. Pewnie pies wie, że kurwa jesteś i cię ujebać chciał. Miałem psy i koty. Nie dyskryminuje żadnego zwierzęcia domowego. Ale powiedz że leniwa pizda jesteś i ci się z psem chodzić nie chce a nie spuszczaj się na tego super empatycznego kota.
jedynym zwierzęciem głupszym od kota jesteś tylko ty
Koty są mądre, inteligentne, miłe, sympatyczne, zabawne i ciekawe
Jako posiadacz psa i dwóch kotów, mogą powiedzieć, że to prawda.
Z tym, że gówno prawda...
Koty to największe gówna jeśli chodzi o domowe zwierzęta. Zwykłe darmozjady które tylko żrą i srają, a Ci im jeszcze kurwa karmy kupują A dać im piach z budowy i niech żrą.
To samo z tymi obsranymi psami (nie pierdolcie, że to do obrony domu, bo ta funkcja dawno wygasła...) , chomikami, rybkami, papugami i innymi zwierzakami domowymi.No i co z tego ?
Obsrałeś się kurwa koteckiem debilu.. Dla mnie największymi śmieciami do utylizacji są ludzie. xd
Koty leją tak samo gdzie popadnie. Do tego często robią to nie dlatego, że już nie mogą wytrzymać. O nie! Kuweta ledwo co wyczyszczona! Świeży żwirek! ...no ale naszczane w moim bucie, bo skurwiel musiał zaznaczyć.
Dlatego zwierzęta domowe się kastruje. Wszystkie zwierzęta potrafią znaczyć teren. Psy, koty, króliki itd, to przez hormony i terytorializm. Zwykła kastracja zazwyczaj pomaga, a przy okazji chroni przed chorobami układu rozrodczego, głównie guzom, czy ropomaciczu.
A poza tym to koty tez trzeba umieć wychować, jeśli od młodego się nie nauczy kontaktu z wodą, noszenia, głaskania itd to później są takie ciotowate skurwiele
Najgorsze z domowych zwierząt są baby.
* żrą także cudze gówna
Inna sprawa, że koty są dla inteligentnych ludzi.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów