Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Za dzieciaka bawiliśmy się kapiszonami, dziś dzieci są bardziej pomysłowe 👍
Gdzie można takie fajne petardy kupić?
To są zwykłe małe petardy, nic nadzwyczajnego.
Magia kryje si e w co on ją (petardę) wrzucił.
A wrzucił do studzienki kanalizacyjnej. To co płynie takimi studzienkami (ekskrementy ) czyli gówno, wydziela metan. A ten jest łatwopalny a w zamkniętych pomieszczeniach (kanały) powoduje eksplozję.
Tak było min. w zeszłym roku ma warszawskim Annopolu. Brygada z MPWiK spawała w kanale. Kanał został zbyt mało przewietrzony, nie zbadali chłopaki przed robotą miernikiem gazów i jebło ! jak tutaj. Dwóch poparzonych i skomplikowana akcja ratownicza wyciągnięcia rannych z kanału.
Sadol uczy Sadol bawi.
Ciekawe, czy u nas na podlasiu studzienki kanalizacyjne też takie atrakcje zapewniają... 🤔 Zostało mi kilka achtungów po sylwestrze...
Wypróbuj, a potem czekamy na film 👍
To są zwykłe małe petardy, nic nadzwyczajnego.
Magia kryje si e w co on ją (petardę) wrzucił.
A wrzucił do studzienki kanalizacyjnej. To co płynie takimi studzienkami (ekskrementy ) czyli gówno, wydziela metan. A ten jest łatwopalny a w zamkniętych pomieszczeniach (kanały) powoduje eksplozję.
Tak było min. w zeszłym roku ma warszawskim Annopolu. Brygada z MPWiK spawała w kanale. Kanał został zbyt mało przewietrzony, nie zbadali chłopaki przed robotą miernikiem gazów i jebło ! jak tutaj. Dwóch poparzonych i skomplikowana akcja ratownicza wyciągnięcia rannych z kanału.
Sadol uczy Sadol bawi.
Nie wiem, może współczesnym dzieciom trzeba to tłumaczyć, ale wydaje się, że społeczność sadolowa jest jednak bardziej zorientowana.....
Nie wiem, może współczesnym dzieciom trzeba to tłumaczyć, ale wydaje się, że społeczność sadolowa jest jednak bardziej zorientowana.....
Czytaj ze zrozumieniem. Odpowiedziałem na to :
Gdzie można takie fajne petardy kupić?
Z kontekstu wynika że tars myśli... że to tak petarda jebła, z tond moje wytłumaczenie zaistniałej sytuacji . Tobie też tłumaczę

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie