Moje PE, a jego RDA
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Ten pedał pokazuje L lewa ręka, nie dość że pedał to jeszcze kretyn
7egia to stara kurwa
widze ze chlopaki ostro poszli po zatokach
" pkh
hahahaha najebani goście i tak brzmią inteligentniej niż pani dziennikarka " ----> ja oni sa najebani to ja zaspiewam allah akbar na kolanach przed kościołem
hahahaha najebani goście i tak brzmią inteligentniej niż pani dziennikarka " ----> ja oni sa najebani to ja zaspiewam allah akbar na kolanach przed kościołem
Ej ! Oglądnijcie jeszcze raz i zamiast skupiać sie na tym co gada skupcie sie na oglądaniu tego drugiego! typ co robi
MasterPongo napisał/a:
" pkh
Wy gimbusy jak jesteście najebane to musicie rzygać pod siebie, przewracać się co jeden metr albo spać, gdzieś w krzakach co?
rainek1 napisał/a:
Ten pedał pokazuje L lewa ręka, nie dość że pedał to jeszcze kretyn
Jakie L?? Mierzy temu drugiemu ryja czy się jego chuj zmieści
niech ktoś zrobi gifa z mimiki typa w 10-11 sekundzie zapętlam ten moment już kilkanaście razy
SKOWU
Gdy moja drużyna wygrywa to się dziwię, i z tego wrażenia mam ochotę zapamiętać tę chwilę a nie napić i pieprzyc głupoty. I chyba uraziłem twoje uczucia do Legii, ale jest mi przykro.
Kibicuję Hetmanowi Zamość, klubowi z rodzimego miasta a nie jakimś pedałkom z W-wy, jak pewnie spora część Polski, szczególnie na przystankach w Warszawie gdy Cię pytają komu kibicujesz.
Gdy moja drużyna wygrywa to się dziwię, i z tego wrażenia mam ochotę zapamiętać tę chwilę a nie napić i pieprzyc głupoty. I chyba uraziłem twoje uczucia do Legii, ale jest mi przykro.
Kibicuję Hetmanowi Zamość, klubowi z rodzimego miasta a nie jakimś pedałkom z W-wy, jak pewnie spora część Polski, szczególnie na przystankach w Warszawie gdy Cię pytają komu kibicujesz.
Rodowici Warszawiacy z Pruszkowa
Tyle w temacie
nie ma piwa za legie...nie ma i chuj
Widzę, że nienajgorszy towar mają w tej wawie
Hetman Zamość Mieszkałem tam dwa lata, stadion macie w dole za rzeką, przechodziłem tamtędy setki razy, ani razu nie widziałem meczu, raz festyn na dzień dziecka. "To ile przegrali, patałachy?" "5-0"
Kibicuję GKSowi Jastrzębie, żeby nie było, że się wywyższam. Ech Zamość piękne miasto.
Hetman Zamość Mieszkałem tam dwa lata, stadion macie w dole za rzeką, przechodziłem tamtędy setki razy, ani razu nie widziałem meczu, raz festyn na dzień dziecka. "To ile przegrali, patałachy?" "5-0"
Kibicuję GKSowi Jastrzębie, żeby nie było, że się wywyższam. Ech Zamość piękne miasto.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów