Moje PE, a jego RDA
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
44 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
hahahaha najebani goście i tak brzmią inteligentniej niż pani dziennikarka
Szkoda że nie pokazali, pani petardy...
Typowi przedstawiciele kibiców Legii Pedałów. Napić się, coś bełkotać i cieszyć ryja.
Reporterka zawiedziona że po ryju nie dostała : ) Okazało się, że gość ją przewyższył i kulturą i elekwencją : ) tępe te dziennikarzyny wszędzie by sensacji szukali. Piwko dla gości bo pięknie nosa tej głupiej pindzie utarli : D
hehehe i tu widać w jaki sposób pani redaktoreczka chciała ustawić dialog.. podbitka go mocno porobionych gości, żeby się sami swoim stanem skompromitowali.
Pytania w stylu: co tu robicie? , czy wam się podobają wybuchy petard itd.. ?? a koleś choć już bardzo mocno na fali, kulturalnie pokazał jej podtekst w jakim chciała zrobić materiał
..
Pytania w stylu: co tu robicie? , czy wam się podobają wybuchy petard itd.. ?? a koleś choć już bardzo mocno na fali, kulturalnie pokazał jej podtekst w jakim chciała zrobić materiał
..
Poczekalnia02 napisał/a:
Typowi przedstawiciele kibiców Legii Pedałów. Napić się, coś bełkotać i cieszyć ryja.
gdyby twoja marna drużynka wygrała to byś też cieszył ryja, tyle, że przez neta, bo byś bał się wyjść :]
Kurwa, jak ja nie lubię tej nagonki na inne kluby, osobiście jestem za Legią, żeby nie było. Wkurwia mnie to niezmiernie jak ktoś wyzywa inny klub, gdyby np. Śląsk byłby w pucharach europejskich, to bym był za tym żeby Śląsk wygrał, bo Polski, owszem można nie lubić inne kluby, ale powinno się je szanować, tak samo jak oni, tak i wy wspieracie swój zespół, więc trzeba to uszanować, a nie kurwa " Legia pedały " itp. Wygrała to wygrała, koniec kropka, zobaczymy co pokażę w LM. Dziękuje i dobranoc
pięknie koleś mówi czego chce - uprzejmie i szczerze odpowiada na pytania.
KOBIETY UCZCIE SIĘ!
KOBIETY UCZCIE SIĘ!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów