📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:41
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Całkiem fajna azjatycka petarda
Halman napisał/a:
mogła od razu pójść na całość z achtungiem w cipie
Może chciała użyć coś, co wielkością przypominało jej "dorodnego" chińskiego penisa.
Budrys2000 napisał/a:
Całkiem fajna azjatycka petarda
Jaja ją swędziały.
sarna23dotcom.wordpress.com/kinowanie/
suchar:
Spotykają się dwie dziwki, jedna bogata(A) druga biedna (B)
B- Widzę że ci się powodzi, jak ty to robisz przecież taki sam zawód itd.
A- No bo wiesz, ja to przed każdym stosunkiem wkładam malutką petardę w cipę i jak wybuchnie to mówię klientowi"Pękła mi błona płacisz dwa i pół miliona""
Dziwka B podłapała temat i przy następnym ruchańsku wykorzystała patent koleżanki, a że chciała się szybciej wzbogacić to wsadziła sobie większą petardę licząc na większy zysk. Facet rucha, rucha aż tu nagle bum. Dziwka mówi ""pękła mi błona płacisz dwa i pół miliona" a facet na to "chuj z twoją błoną moje jaja na suficie płoną''
Spotykają się dwie dziwki, jedna bogata(A) druga biedna (B)
B- Widzę że ci się powodzi, jak ty to robisz przecież taki sam zawód itd.
A- No bo wiesz, ja to przed każdym stosunkiem wkładam malutką petardę w cipę i jak wybuchnie to mówię klientowi"Pękła mi błona płacisz dwa i pół miliona""
Dziwka B podłapała temat i przy następnym ruchańsku wykorzystała patent koleżanki, a że chciała się szybciej wzbogacić to wsadziła sobie większą petardę licząc na większy zysk. Facet rucha, rucha aż tu nagle bum. Dziwka mówi ""pękła mi błona płacisz dwa i pół miliona" a facet na to "chuj z twoją błoną moje jaja na suficie płoną''
Jak jej to sprawia przyjemność,to ja osobiście nie mam nic przeciwko temu.
Tylko na chuj ona się tym chwali przed całym światem?
To tak jak z tymi od LPGTDi+ami.
Lubisz w kakao albo jeszcze w co tam,wal.
Tylko na chuja tym epatujesz publicznie.Zachowaj swoje potrzeby w swojej sypialni.
Tylko na chuj ona się tym chwali przed całym światem?
To tak jak z tymi od LPGTDi+ami.
Lubisz w kakao albo jeszcze w co tam,wal.
Tylko na chuja tym epatujesz publicznie.Zachowaj swoje potrzeby w swojej sypialni.
Halman napisał/a:
mogła od razu pójść na całość z achtungiem w cipie...
To byłoby coś. Napisz do niej, że wyślesz jej achtunga.
Wielkość tej petardy, nigdy nie szła z efektem w parze.
Wielki, gruby i... na wpół pusty korpus był tylko chwytem dla najaranych dzieciaków na odpustach.
A teraz po wprowadzeniu ce, to już całkowity badziew
Wielkość tej petardy, nigdy nie szła z efektem w parze.
Wielki, gruby i... na wpół pusty korpus był tylko chwytem dla najaranych dzieciaków na odpustach.
A teraz po wprowadzeniu ce, to już całkowity badziew
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów