📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Wstyd się przyznać, ale nieco mi facet zaimponował. Nawet przed ekranem miałem ten dreszczyk oczekiwania na to co zaraz nastąpi.
a w następnym odcinku pan ninja wsadzi sobie achtunga w cewę
- Nigdy cię nie zdradzę.
- Weź do buzi, powiem ci jak będę kończył ...
liczyłem, że mu nos rozjebie i bedzie się lała krew, że zobacze jego zęby przez nochala ale też fajne
nie wiem, ale śmierdzi mi ten filmik.... po primo lont się tak ładnie nie pali (prawie jak sztuczne ognie). po secundo to po wybuchu dalej się ładnie pali.
byyzyyyduuuraaaa ;p
byyzyyyduuuraaaa ;p
treba miec najebane welbie, badz tez byc brzydkim i nie miec kolegow zeby cos takiego robic .....
Pewnie jak już to trenował to mu resztki mózgu wyjebało
@2UP
więc zrób to
więc zrób to
ciekawe jak tam nosek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów