📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
"Podstawowymi składnikami bigosu staropolskiego jest drobno szatkowana kapusta kiszona"
Kiedyś kutasik oznaczał frędzelek, teraz to zwyczajnie mały penis. Co Polanie nazywali bigosem już chyba nikogo nie interesuje.
Kiedyś kutasik oznaczał frędzelek, teraz to zwyczajnie mały penis. Co Polanie nazywali bigosem już chyba nikogo nie interesuje.
@NoTenJakMuTam
Polacs to bardziej żartobliwe określenie, niż coś co miałoby kogoś obrazić. A jak zaraz wyjedziesz z tym, że mieszkasz za granicą i wiesz lepiej, to masz kompleksy.
Polacs to bardziej żartobliwe określenie, niż coś co miałoby kogoś obrazić. A jak zaraz wyjedziesz z tym, że mieszkasz za granicą i wiesz lepiej, to masz kompleksy.
ofaran napisał/a:
Co mnie to kurwa na sadolu obchodzi? Wrzuć to na swojego fejsa, a nie tutaj -.-
Na fejsa to Ci mogę usiąść jak chcesz.
kirek,
Robi dokładnie to, co Polacy próbujący mówić po angielsku- być bardziej brytyjskim od Brytyjczyków.
Robi dokładnie to, co Polacy próbujący mówić po angielsku- być bardziej brytyjskim od Brytyjczyków.
@PoloniaJuby Piękna riposta, brawo. Tylko ten post nadal nie pasuje do tej strony :/ Jakbym chciał zobaczyć nowy filmik kolesia, który (uwaga!) umie jeść dużo białego sera, to bym sobie wszedł na youtube albo twojego fejsa i zobaczył...
@tekkit
Czy Ciebie pojebało?! Jeżeli ktoś się nauczy paru polskich słówek, to jest bardziej polski od Polaka? Czyli to oznacza, że skoro umiem dosyć dobrze j. angielski, to jest bardziej angielski od Anglika? Rozpędź się i przyjeb głową w ścianę.
Czy Ciebie pojebało?! Jeżeli ktoś się nauczy paru polskich słówek, to jest bardziej polski od Polaka? Czyli to oznacza, że skoro umiem dosyć dobrze j. angielski, to jest bardziej angielski od Anglika? Rozpędź się i przyjeb głową w ścianę.
tekkit napisał/a:
uwielbiam gościa, bo jest bardziej POLSKI niż niejeden z cholernych sadoli na tym portalu.
o jezu jezu, jaki Ty polski, zmuszajo do przeglądania tego zapomnianego przez dumę narodową portalu
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów