📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Od dzisiaj to mój nowy idol! gruby i na dodatek ma głos jak Peter
Niech jeszcze znajdzie się jakiś karzeł, który odegra role Stewiego.
Niech jeszcze znajdzie się jakiś karzeł, który odegra role Stewiego.
W Anglii w miasteczku Plymouth czy jakos tak, w wieczornych wiadomosciach prezenter nazywa sie Peter Griffin
gruby w końcu jest gwiazdą. bity, znieważany, wyśmiewany...w koncu ktoś go lubi, uuuu i tak nie zarucha!
batiolo napisał/a:
gruby w końcu jest gwiazdą. bity, znieważany, wyśmiewany...w koncu ktoś go lubi, uuuu i tak nie zarucha!
Zawiść, że ktoś mimo swojego wyglądu i wad potrafi mieć dystans do samego siebie i być bardziej lubianym od Ciebie? No już, nie płacz. Poklepać Cie po pleckach i pogłaskać po główce? Poczujesz się lepiej?
mózg rozjebany....
właśnie tak sobie go wyobrażałem
właśnie tak sobie go wyobrażałem
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów